Tümer Metin'den Şenol Güneş sözleri: "Hocanın kredisi..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tümer Metin'den Şenol Güneş sözleri: "Hocanın kredisi..."

Share This

Spor yorumcusu Tümer Metin, son iki sezonun Şampiyonu Beşiktaş'ta Türkiye'nin en başarılı teknik adamı Şenol Güneş tartışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Siyah beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş hakkında basında ortaya atılan iddialarla ilgili Tümer Metin'den de bir yorum geldi. beIN Sports ekranlarında konuşan Tümer Metin, Şenol Güneş hakkında bu konuların konuşulmasına şaşırdığını söyledi.

Beşiktaş Haberleri: Tümer Metin'den Şeşnol Gümeş yorumu (7 Mayıs 2018)


beIN Sports'ta konuşan Tümer Metin, Şenol Güneş'in kredisinin olması gerektiğini söyleyerek şunları dile getirdi:

"Beşiktaş'ta Şenol Güneş hakkındaki senaryonun buralara kadar gelmesine şaşırıyorum. Şenol hoca kendini acaba güvensiz bir ortamda mı görüyor? Ya da acaba Şenol hoca çuvaldızı da kendine batırmalı mı? Son 2 senenin şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sene olağanüstü bir başarı elde edildi. Bu sene şampiyon olamayabilir ama Şenol hocanın kredisinin olması gerekiyor." ÖNCEKİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder