Turgay Demir'den sert eleştiri : "Böyle bulmuşsun Beşiktaş'ı cirlop gibi...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Turgay Demir'den sert eleştiri : "Böyle bulmuşsun Beşiktaş'ı cirlop gibi...!"

Share This

Osmanlıspor - Beşiktaş maçını karşılaşmanın ardından Turgay Demir yorumladı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig 33. haftasında deplasmanda Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Turgay Demir siyah beyazlı takımda oyuncuların performansını yorumladı.

Osmanlıspor 2-3 Beşiktaş Turgay Demir'in A Spor yorumları


Turgay Demir maçın ardından yaptığı yorumda,, Osmanlıspor'un artık küme düştüğünü ve bu saatten sonra kurtaramayacağını söylerken, Beşiktaş'ta ise bazı futbolcuları eleştirerek Şenol Güneş'e mesaj gönderdi.

"Oğuzhan, Tolgay, Talisca 3'lüsü bermuda şeytan üçgeni gibi. Oraya koşan bir adam lazımdı. Necip geldi, etkinlik arttı. Talisca'nın maçla alakası yoktu. Osmanlıspor 3-4 gol atabilirdi. Böyle Beşiktaş'ı bulmuşun, cillop gibi. Oğuzhan kımıldamıyor, Talisca'nın maçla alakası yok. Bu şartlarda Osmanlıspor 2'yi 3'ü bulacaktı. Beşiktaş'ta maçta olmayan çok fazla oyuncu vardı. Birkaç oyuncu bugün istekliydi ve etkili oynadı. Önde basmaya çalıştı Osmanlıspor ve bence düştü bu sezon. Ankaragücü'nün ahını almışlardı. (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder