Üzülmez imkansız demişti ama Rize Lens için cevap bekliyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın sezon başından beri tartışılan futbolcusu Jeremain Lens'e Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulübü talip oldu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın Hollandalı futbolsu Jeremain Lens'e talip çıktı. Spor Toto 1. Lig'den bu sezon yeniden Spor Toto Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens'i transfer gündemine aldı.


Beşiktaş'ta Jeremain Lens, Rize'ye mi kiralanıyor?
FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre bu sezon Süper Lig'e yeniden dönen Rize ekibi Beşiktaş'ta performansı tartışılan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'i gündemine aldı. Jeremain Lens'i kiralık olarak düşünen Çaykur Rizespor yönetiminin bu teklifine henüz Beşiktaş yönetimi cevap vermiş değil.

Hollandalı futbolcu bu sezon Beşiktaş ile tüm kulvarlarda çıktığı 31 karşılaşmada 1.618 dakika süre alırken takımı adına 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Jeremain Lens, Beşiktaş'tan ne kadar kazanıyor?
Lens 5 yılda 8.3 milyon Euro garanti ücret alacak. Hepsi alt alta konduğunda Hollandalı yıldızın için kasadan tam tamına 16.7 milyon Euro (78 milyon lira) çıkacak. (Futbol Arena Özel)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder