Adriano'dan Beşiktaş'ı şaşırtan talep! 2 teklif var... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mali anlamda sıkıntılı bir dönem geçirecek olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in takımda kalmasını istediği Brezilyalı savunma oyuncusu Adriano'dan yönetimi zorda bırakacak bir talep geldi.


siyahlabeyaz | Daha önce "Futbolu ülkemde bırakmak istiyorum" açıklamasını yapan sambacı, menajeri aracılığıyla kendisi için temas kuracak Flamengo'ya kolaylık sağlanmasını istedi. Beşiktaş'ta çok güzel iki yıl yaşadığını ama aile olarak artık ülkeye dönme kararı verdiklerini iletti.


Şenol Güneş’i şaşırttı
Adriano'dan bu çıkışı beklemeyen yönetim ise, Güneş'in "satılmasın" raporu verdiği sambacı için ne yapacağını şaşırdı.

Ayrıca sezonun bitimi ile Çin kulüplerinden de teklif almaya başlayan Siyah-Beyazlı oyuncu için Flamengo'nun ardından La Liga takımlarından Getafe'nin de devreye girdiği gelen bilgiler arasında.

İspanyol kulübünün Adriano için Beşiktaş'a 4.5 milyon Euro (24,8 milyon TL) önereceği belirtilirken yönetimin ve teknik direktör Şenol Güneş'in bu talep için de Adriano'yu astronomik bir rakam olmadığı sürece kesinlikle bırakmak istemediği belirtildi. (Siyahlabeyaz)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder