Altay'dan Atakan Çankaya'nın transferi hakkında açıklama! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Altay'dan Atakan Çankaya'nın transferi hakkında açıklama!

Share This

Altay Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan genç futbolcuları Atakan Rıdvan Çankaya hakkında açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Alper Avcı, "Atakan Rıdvan Çankaya iyi bir oyuncu. Gelen teklifler var fakat biz onun geleceği doğrultusunda oynayabileceği bir kulübe gitmesini isteriz. Kulübün ve oyuncunun menfaatleri doğrultusunda iyi bir teklif gelmezse takımda kalmasından yanayım. Bonservis bedelini söylemem doğru olmaz ancak görüştülen kulüpler var. Atakan’ın durumu da hafta içinde netlik kazanır" dedi.


İbrahim Akın'la görüşüyoruz, Boye askıda!
Transfer sürecinden de bahseden Avcı, "Altay camiasına yakışacak oyuncularla yola devam etmek istiyoruz. Geçen sene geliştirici kimliğimizle hizmet etmeye çalıştık. Bu sene hedeflerim doğrultusunda Altay'da görev almak benim için çok önemli. Genç yaşta böyle bir fırsat geldi, değerlendirmek istiyorum. Yetiştirici kimliğim ile başarılı olduğumuza inanıyorum. Bu sene de yarıştırıcı kimliğimizle başarılı olacağıma inanıyorum. Bu sene amacımız ligi üst sıralarda tamamlayıp Süper Lig'e çıkmak. Görüştüğümüz, çağırdığımız oyuncular var. İbrahim Akın ile görüşmelerimiz de devam ediyor. 1 hafta içinde netlik kazanır. J. Boye kendisini ispat etmiş bir oyuncu. Sezon başı bir görüşmemiz oldu fakat daha sonra tercihimizi Ivan Ivanov'dan yana kullandık. Şu anda onla ilgili bir tasarrufumuz yok. Transfer tercihimizi mevkisel olarak hücum yönünde değerlendirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. (Ajansspor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder