Başkan resmen açıkladı: Beşiktaş, Umut Meraş'la... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Başkan resmen açıkladı: Beşiktaş, Umut Meraş'la...

Share This

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çarıkçı, Umut Meraş'la Beşiktaş'ın ilgisinin olduğunu vurguladı.


siyahlabeyaz | Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...


Sait Karafırtınalar devam edecek!
"Sait Karafırtınalar ile bu sene 2 yıllık bir mukavele yaptık. Şu ana kadar 5 futbolcu transfer ettik. 10 futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Eksik olan bölgelerimize 4 ya da 5 oyuncu alıp hazırlık kampına tam kadro olarak katılmak istiyoruz. Bu transferleri yaparken en başta Sait hoca ile görüşüyoruz. Bilal Sebaihi ve Umut Gündoğan hocamızın bildiği futbolcular. Eksik olan bazı bölgelerimiz var. 2 stoper, bir sağ bek ve bir santrafor almak istiyoruz"

'Uğur Akdemir ve Erhan Kartal'la görüşüyoruz'
 "Erhan Kartal ve Uğur Akdemir tanıdığımız futbolcular. Görüşmelerimiz devam ediyor. Oyuncular Boluspor'da ekonomi düzgün olduğu için Bolu'ya gelmek istiyor. Poepon ile ilgili bir sıkıntımız var, o da bizden haber bekliyor. 2 yıl zarfında 3 milyonluk bir kur zararımız oldu. Yabancı futbolcularla da artık TL üzerinden anlaşıyoruz. Poepon için Akhisarspor'dan bir teklif gelmedi. Poepon'da profesyonel bir oyuncu. 1 hafta içinde kararını verecek. Teklif gelmezse bizle görüşmeye başlayacak"

'Beşiktaş, Umut Meraş'la ilgileniyor'
 "Umut Meraş için bazı kulüplerle görüşmemiz oldu. Kulüplere teklifimizi sunduk, resmi teklif bekliyoruz. Olmazsa Umut bizim futbolcumuz, takımda kalacaktır.Yusuf Emre Gültekin'in de talipleri olabilir. İyi bir kulüp isterse verebiliriz. Beşiktaş'ın Umut Meraş için resmi bir teklifi yok. Fakat ilgilendiklerini biliyorum"

'Guido Koçer ile anlaştık'
 "Guido Koçer ile prensipte anlaştık. Bize tekrar Boluspor'da oynamak istediğini iletti. Ayın 24'ünde tekrardan görüşeceğiz. Samsunspor'un eski başkanı kulübü almak için şirketleşme şartı koydu. Samsunspor bir nevi özelleştirildi. Türkiye'de bunu yapmak zor. Bizim de böyle bir projemiz vardı. Kulübü kendi şirketim gibi yönetiyorum. İleride bakacağız, şirketleşmemiz gerekiyorsa genel kurulla bir karar veririz. Şu anlık öyle bir durum yok" (Ajansspor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder