Bekle bekle bu işin sonu nereye varacak! Fekir, Ferreyra, Zaza… - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Bekle bekle bu işin sonu nereye varacak! Fekir, Ferreyra, Zaza…

Share This

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in yönetimden tek talebi forvet ve sağ bek transferinin kampa yetiştirilmesi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in yönetimden tek talebi forvet ve sağ bek transferinin 26 Haziran’da balayacak kampa yetişmesi… ama yönetim Sturrigde için Liverpool’un Fekir transferini, Destro için Parma’nın hamlesini, Milik için Napoli’nin Wesley’i almasını, Kalinic için Milan’ın Zaza’yı sonlandırmasını, Ferreyra’yı aldığı için boşa çıkan Jimenez için Benfica’ya gelecek tekliflerin netleşmesi, Vietto için Atletico Madrid’in planını bekliyor. Bekledikçe süre daralıyor. Süre daraldıkça transfer netleşmiyor.


Zeki Çelik ve Daniel Opare ile sezon biter mi?
Zeki Çelik, Beşiktaş’ın sözleşme imzalayacağı ilk isim olacak. Burada düşünülen Gökhan Gönül’ün orada Zeki’ye yardımının olup olmayacağı. Aynı zamanda Zeki’nin de sürekli sakatlıklarla boğuşan Gönül’le sezonu götürüp götüremeyeceği bu yüzden alternatif arayışları da sürüyor.

Hakimi, Real Madrid ve büyük ligleri bekliyor. Lang için Basel 8.5 milyon euro Rafael için Lyon 4.5 milyon euro istedi. Görüşmeler başlamadan bitti. Cancelo için görüşme bile olamadı. Abate (31), Maxi Pereira (34) ve Debuchy (33) gibi isimler ise yaş nedeniyle gündeme bile alınmadı. Menajerinin önerdiği Daniel Opare cepte. Almanya’dan gelen “korkunç”  haberlere rağmen, Ganalı futbolcunun Beşiktaş’ta herhangi bir sorun çıkarmadığı hatırlarda.(Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder