Beşiktaş yönetimi gözden çıkardı elden çıkaramıyor! 6 isim... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş yönetimi gözden çıkardı elden çıkaramıyor! 6 isim...

Share This

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ancak; siyah-beyazlılar, elini kuvvetlendirmek için bazı futbolcularla yolları ayırmayı planlıyor.


siyahlabeyaz | Gözden düşen isimleri elden çıkarmakta güçlük çekiyorlar. Şu ana kadar ise bunun çok kolay olmadığı gerçeği ortaya çıktı. Fotospor’da yer alan habere göre; yönetimin gözden çıkardığı isimlere talip olsa da resmi bir teklif yok. İşte o isimlerle ilgili son durum;


Denys Boyko
Beşiktaş'a büyük umutlarla gelen Denys Boyko, teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği isimlerin başında geliyor. Dev file bekçisini Dinamo Kiev geri istiyor. Fakat Kiev, kiralık olarak transferi gerçekleştirmeyi planlıyor.

Veli Kavlak
Daha önce Beşiktaş'ta Atiba ile birlikte orta sahanın vazgeçilmelerinden biri olan Veli Kavlak da yönetimin planları arasında yok. Siyah-beyazlı oyuncuyu Süper Lig’den isteyenler var. Ama futbolcunun gözü Avusturya’da.

Jeremain Lens
Beşiktaş'a transfer olduğu gün takıma katkı sağlayacağı öngörülen Jeremain Lens, hayal kırıklığı yaratan isimlerden biri oldu. Fenerbahçe'deki performansını mumla arayan futbolcuya, bir tek Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Rizespor'ın ilgi gösterdiği öğrenildi.

Aras Özbiliz
Moldova’da bile tutunamadı. Spor Toto Süper Lig’den de futbolcunun herhangi bir talibi yok.

Alvaro Negredo
Forvet hattında çıtanın yüksek olması Negredo'yu da etkilemişti. Performansıyla beklentilerin altında kalan İspanyol golcünün talibi çok ama kazandığı parayı duyan şok yaşıyor.

Vagner Love
Aytemiz Alanyaspor'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve Beşiktaş'ın yolunu tutan Vagner Love, adapte olmakta güçlük çekmişti. Brezilyalı futbolcuyu Flamengo istiyor ama kiralık. Bonservis verecek takım ise henüz bulunmuyor. (Ajansspor)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder