Beşiktaş'ın yeni gözdesi Elia! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Geçen sezon Başakşehir formasıyla dikkat çeken Hollandalı kanat oyuncusu Eljero Elia, Beşiktaş’ın transfer listesine girdi. Lens’ten istediği verimi alamayan ve Dünya Kupası sonrası Quaresma’ya gelecek teklifleri değerlendirecek olan siyah-beyazlılar, Elia için girişimlerini hızlandırdı.


siyahlabeyaz | Geçtiğimiz sezonu istediği yerde bitiremeyerek Süper Lig’de 4. olan ve UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş’ta, transfer hareketliliği başladı. Siyah-beyazlıların son gözdesi Medipol Başakşehir’in kanat oyuncusu Eljero Elia oldu. 31 yaşındaki Hollandalı futbolcu, sol kanat ağırlıklı olmak üzere her iki kanatta da mücadele ediyor.


Sürati ve kolay adam eksiltmesiyle dikkat çeken Hollandalı oyuncu, Başakşehir’deki etkili performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Turuncu-lacivertlilerin sezon başında Hollanda’nın Feyenoord’dan kadrosuna kattığı oyuncu için, kulübe birçok teklif geliyor. Başakşehir’in 1.1 milyon Euro karşılığında aldığı oyuncuya talip olan Beşiktaş, bonservisin aşağı çekilmesini istiyor. İstanbul ekibinin 4 milyon Euro bonservis bedeli istediği, Beşiktaş’ın ise bu rakamı 2 milyon Euro’ya çekmek istediği öğrenildi.

LENS HAYAL KIRIKLIĞI OLDU
Beşiktaş sezon başında kanat forvet olarak yine Elia’nın vatandaşı Jeremain Lens’i kadrosuna katmıştı. İstenilen verimi bir türlü ortaya koyamayan Hollandalı futbolcu, siyah-beyazlıları bu konuda yeni bir arayışa itti. Her iki kanatta da görev yapabilen Elia, bu sezon 32 maçta forma giydi. Rakip filelere 8 gol gönderen Elia, 5 kez de arkadaşlarına gol pası verdi. Quaresma’nın da satılma ihtimaline karşı da Elia alternatifini hazır tutmak isteyen siyah-beyazlılar, bu nedenle de Başakşehir’le olan pazarlıklarını sürdürüyor. (Yeni Şafak)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder