Beşiktaş'ta muhalefetin başkan adayı netleşti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Mayıs ayında yapılacak seçim öncesinde Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları'nın adları başkanlık için geçmeye başladığı öne sürüldü.


siyahlabeyaz | Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray’da seçim bitti… Beşiktaş’ta henüz seçim heyecanı başlamadı ama gelecek Mayıs’ta olağan kongre var. Bizzat kendisinin Tüzük’e koydurduğu kurallar nedeni ile Fikret Orman önümüzdeki dönemde aday olamayacak.


Torunoğulları'nı başkan adayı göstermek istedikleri gündemde
Henüz bir seçim çalışması yok ama başta Yalçın Karadeniz olmak üzere muhalefetin Erdal Torunoğulları’nı Mayıs’ta yapılacak kongrede aday göstermek istediği gelen bilgiler arasında. Bu arada yine Mayıs ayında yapılacak kongre için sürpriz bir başkan adayının ismi de konuşulmaya başlandı: Ahmet Nur Çebi…

Çebi aday olabilir
Daha önce birkaç kez adaylığı düşünebileceğini açıklayan Çebi’nin, Tüzük’ün değiştirilip Orman’ın yeniden aday olmaması durumunda adaylığını koyabileceği konuşulmaya başlandı.

Transferde etkin olmaya çalıştığı öne sürülüyor
Bu yüzden Çebi’nin özellikle bu transfer döneminde oldukça etkin olmaya çalıştığı iddiaları da gündeme gelmeye başladı. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder