Boyko'da sürpriz gelişme! Dinamo Kiev açıkladı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Denys Boyko'nun yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı konusunda henüz resmi açıklama yapılmazken, Ukraynalı kalecinin Dinamo Kiev'de sağlık kontrolünden geçeceği yazıldı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına kiraladığı Denys Boyko'nun geleceğiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Ukrayna kulübüyle sözleşmesi sona eren ve henüz Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceği konusunda resmi bir açıklama yapılmadı.


Boyko Beşiktaş'ta kalacak mı?
Öte yandan Dinamo Kiev resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, yeni sezon öncesi sağlık kontrollerinden geçecek futbolcular arasında Denys Boyko'nun da ismi yer aldı. Dinamo Kiev'den yapılan bu açıklama doğrultusunda Ukraynalı kalecinin yeni sezonda da Dinamo Kiev forması giyeceği Ukrayna basınında yazıldı. Beşiktaş kulübünden ise henüz bu konuya dair resmi bir açıklama yapılmadı.


BOYKO TATİLDEN DÖNECEK
Öte yandan eşiyle birlikte tatilde olan Denys Boyko, burada bireysel olarak hazırlıklarını devam ettiriyor. Boyko'nun önümüzdeki günlerde Kiev'e gelerek sağlık kontrolünden geçeceği kaydedildi. (Futbol Arena Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder