Burak Yılmaz ile ilgili flaş gelişme! İstanbul'daki evine taşındı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Burak Yılmaz ile ilgili flaş gelişme! İstanbul'daki evine taşındı...

Share This

Trabzonspor’la 2017/18 sezonunda çıktığı 25 maçta 23 gol atarak Galatasaray’ın Fransız oyuncusu Bafetimbi Gomis’în ardından gol krallığı yarışını 2. sırada tamamlayan Burak Yılmaz’la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.


siyahlabeyaz | Fanatik’in haberine göre uzun süredir adı Beşiktaş’la anılan Burak Yılmaz için Medipol Başakşehir devreye girdi. İstanbul ekibi Burak için Trabzonspor’a 2.5 milyon Euro ve Kerim Frei teklifinde bulundu.

TRANSFERİN SONLANMASI AN MESELESİ
Trabzonspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz için Mepidol Başakşehir’in transferi tamamlamasının an meselesi olduğu iddia edildi.


BEŞİKTAŞ ZORA GİRDİ
Burak Yılmaz, Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda Beşiktaş ile söz kesmişti ancak Trabzonspor 3.5 milyon Euroluk bonserviste ısrarcı olması nedeniyle transferin zora girdiği öğrenildi. İstanbul’da yaşamak isteyen Burak ise Medipol Başakşehir’in teklifine sıcak bakıyor.

İSTANBUL’DAKİ EVİNE TAŞINDI
Medipol Başakşehir’in transfer teklifini kabul ederse Arda Turan ile takım arkadaşı olacak Burak Yılmaz İstanbul’daki yeni evine taşındı bile. Golcü futbolcu Acarkent’teki yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Futbol Arena'nın verdiği bilgilere göre açıklama yapan Ahmet Ağaoğlu ise şunları söyledi...

"Yusuf, Abdülkadir ve Burak Yılmaz'ın gideceği söyleniyor sorusuna yanıt veren Ahmet Ağaoğlu, "Evet gittiler. Yusuf ve Abdülkadir milli takım kampına gitti. Burak ise Çeşme'ye gitti. 2-3 gün sonra geri döndü. Şu anda İstanbul'da ve biz 25 Haziran'da sezonu açacağız. O zamana nadar nereye gider gelirler bilmiyorum ama 25 Haziran'da bu futbolcuların hepsi kampa gelecek. "

Bilindiği gibi Trabzonspor'dan ayrılması gündemde olan Burak Yılmaz'a, Galatasaray'ın talip olduğu iddia edilmiş yönetici Abdurrahim Albayrak'ın Burak ile görüştüğü ve yıllık 2.5 milyon euro önerdiği  ortaya atılmıştı.. Ancak hem Galatasaray yönetimi hem de Burak Yılmaz “ Böyle bir görüşme olmadı. Doğru değil” ifadeleri ile haberleri yalanladı...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder