Büyük iddia: Beşiktaş prensipte anlaştı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Transfer dönemi 9 Haziran tarihi itibarı ile resmen start alırken ismi Beşiktaş'la anılmaya başlanan genç futbolcuların sayısı giderek artıyor.


siyahlabeyaz | Özellikle Güney Amerika kıtasından pek çok genç isimle kontak kurduğu öne sürülen Siyah Beyazlılar'la ilgili bu defa da Paraguay basını flaş bir iddia ortaya attı.


Ülkede yayım yapan ABC Deportes adlı internet sitesi, Kara Kartal'ın Guarani'de forma giyen Rodrigo Bogarin ile ilgilendiğini yazdı.

Haberde Siyah Beyazlı yöneticilerin 21 yaşındaki kanat oyuncusuyla yaptığı görüşmelerde büyük mesafe kat ettiği vurgulandı. Sitenin ulaştığı bilgilere göre Beşiktaş yönetimi, prensipte anlaşma sağladığı Bogarin'i Türkiye'ye getirmeyi planlıyor.


Baş mevkii sağ kanat olan Paraguaylı, görev verildiği takdirde orta sahanın soluyla 10 numara pozisyonlarında da oynayabiliyor. Ocak 2015'te altyapısından yetiştiği Guarani ile ilk profesyonel sözleşmesini imzalayan Bogadin, takımıyla bu sezon 9 maçta forma giydi. Piyasa değeri 1 milyon euro olarak gösterilen genç yetenek, Paraguay U20 Milli Takımı'nın da 3 kez formasını giydi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder