Cenk Tosun’dan Klaassen raporu... Zeki ama sosyal hayatında Lens'e benziyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cenk Tosun’dan Klaassen raporu... Zeki ama sosyal hayatında Lens'e benziyor...

Share This

Everton, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Davy Klaassen'i kiralamaya sıcak baksa da siyah beyazlı yönetim oyuncu hakkında Cenk Tosun'dan da bilgi almayı ihmal etmedi.


siyahlabeyaz | Devre arasında Cenk Tosun’un bonservisinin bir kısmına karşılık Davy Klaassen’i göndermek isteyen ancak gerçekleşmeyen Everton, bu kez de Hollandalıyı kiralamak için can atıyor. Everton’un bu hali ise Beşiktaş’ın kurmaylarının kafasını karışıyor.


27 milyon Euro verdikleri bir oyuncudan bu şekilde kurtulmak istemenin anlamsız olduğunu düşündükleri için Cenk Tosun’la temas kurulurken Cenk, Klaassen için “idmanlarda çok zeki bir oyuncu olduğu ortada. Bence defansif bir takım olduğumuz için bizde kendini gösteremedi. Biraz Lens’e benziyor. İçine kapanık. Çok fazla arkadaşı yok. Ben geldikten neredeyse bir ay sonra ilk kez sohbet edebildik” sözlerini kullanması dikkat çekti. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder