Dokali Beşiktaş'a mı geliyor? Sürpriz yeni bir paylaşım yaptı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dokali Beşiktaş'a mı geliyor? Sürpriz yeni bir paylaşım yaptı...

Share This

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş forması giyen ve sosyal medyada paylaşan Dokali, bu kez de Türkiye'ye geleceğini duyurdu. Dokali'nin paylaşımı, "Beşiktaş'a transfer mi oluyor?" sorusunu akıllara getirdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın transfer çalışmaları devam ederken, geçtiğimiz haftalarda Dokali Libya ismi gündem yaratmıştı. Dokali'nin sosyal medyada Beşiktaş formasıyla fotoğraflarını paylaşmasının ardından transfer iddiaları ortaya atılmıştı. Dokali bu kez de Türkiye'ye geleceğini duyurdu.


Beşiktaş Transferleri: Dokali, Beşiktaş'a geliyor mu?
Al Wakrah takımında forma giyen Dokali, sosyal medya hesabından 9 gün sonra Türkiye'ye geleceğini belirten bir fotoğraf paylaştı. Kısa sürede yayılan fotoğraf sonrası Dokali'nin Beşiktaş'a transfer olma ihtimali yeniden konuşulmaya başlandı. Dokali Libya'nın siyah beyazlı takımın gündeminde olup olmadığı ve Türkiye'ye neden geleceği henüz belirsizliğini koruyor.


Dokali Libya kimdir? (Beşiktaş Dokali Libya transfer haberleri)
Kendisine ait instagram hesabından Beşiktaş formalı bir paylaşım yapan Dokali Libya'nın gerçek adı Al Dokali Al Sayed. 24 yaşındaki Al Dokali Al Sayed, 24 yaşında ve Libya doğumlu. 2013/2015 yıllarında El Jaish takımlarında forma giyen Dokali Libya (Al Dokali Al Sayed) 2 yıl Al Wakrah takımında forma giydikten sonra yine Katar'ın Al Rayyan takımına transfer oldu. Al Dokali Al Sayed'in kariyerinde 1 Katar Kupası şampiyonluğu bulunuyor.. Dokali Libya (Al Dokali Sayed son sezonda 11 maçta 2 gol attı, 1 asist yaptı.)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder