Fatih Altaylı'dan Talisca için flaş sözler: 'Zavallı...' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fatih Altaylı'dan Talisca için flaş sözler: 'Zavallı...'

Share This

Her zaman sert eleştirileri ile tüm takım camia ve taraftarlarının tepkilerini çeken Habertürk yazarı Fatih Altaylı gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Altaylı, Anderson Talisca ile ilgili flaş sözler sarfetti...


siyahlabeyaz | Fatih Altaylı Brezilyalı oyuncu için kendisine yöneltilen "24 yaşındaki Talisca’nın, Çin’e transfer olması yadırgandı. Beşiktaş sizce ne yapmalıydı? Onun tarzında bir oyuncu bulabilir mi?" sorusuna şu şekilde cevap verdi.


- Talisca zavallı bir adam. Menajerlerin oyuncağı olmuş belli. Kısa vadeli düşünerek kariyerinin içine edecek gibi görünüyor. Yazık. Avrupa’da kalsa çok daha büyürdü belki ama bu kafasızlıkla kalsa da işi zormuş. Çin’e gitmesi bile aslında bir star kumaşına sahip olmadığını gösteriyor. Allah yolunu açık etsin. Bu kadar salakça davranan bir oyuncunun gitmesi Beşiktaş için kayıp sayılmaz. Yerini de rahatça doldururlar.

Altaylı ayrıca yeni sezonda kullanılacak Video Hakem Sistemi ile herşeyin daha da beter bir hal alacağını iddia etti.

- Her şey daha beter olacak. Tartışmalar büyüyecek. Şimdi hakem ofsayt çaldı. Futbolcu durdu. VAR’a baktılar ofsayt yok ama futbolcu durduğu için gol olmamış. Ya da tam tersi. Hakem çaldı. Futbolcu golü attı yine de. Hakem sarı kart gösterdi futbolcuya. Baktılar gol. Haydi al başına belayı! Baktılar ofsayt, sarı kart geçerli. Karman çorman bir durum. Hakemlerin saha içi otoritesini yerle bir etmeye aday bir sistem. ‘Almanya’da var’ diyeceksiniz. İyi de onlar Alman. Futbol kültürü var adamlarda. Bırak futbol kültürünü Goethe var, Schiller var, Nietzsche var, Beethoven, Einstein var, Von Braun var. Varoğlu var... Onlar var ise VAR da olur.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder