Fikret Orman, ünlü menajerle transfer için bir araya geldi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonu 4.sırada bitiren Beşiktaş’ta transfer harekatı sürüyor. Siyah-beyazlıların 1 numaralı ismi Fikret Orman’ın, ünlü menajer Mino Raiola ile buluştuğu öne sürüldü.


siyahlabeyaz | Geçen sezon tam da bu zamanlarda Fikret Orman, Fransa’ya gitmiş ve Monte Carlo açıklarında İtalyan menajer Mino Raiola ile buluşmuştu… O görüşmede Raiola, Orman’a Balotelli’yi önermiş ama İtalyan yıldız Şenol Güneş’in vetosuna takılmıştı.


Fikret Orman yeniden Fransa’ya gitti
Orman bu sezon yine Fransa’ya gitti… yine soluğu Monte Carlo’da aldı. Bir kez daha Raiola ile bir araya geldi. Nice’le sözleşmesinde yer alan yenileme hakkını kullanan Balotelli dışında Beşiktaş’ın ilgilenebileceği Raiola’nın oyuncuları Kean, Narsingh, Abate, Weiss ve Kishan gibi isimler dikkat çekti.

Beşiktaş, hangi isimleri istiyor
Beşiktaş Başkanının bugün ise Kimpebme ve Siliki gibi Fransa Ligi’nin genç yıldızlarının menajeri Julien Merceron ile buluşacağı belirtildi. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder