Fikret Orman'dan flaş açıklamalar : "Gol kralı diye aldık. Ancak 2...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fikret Orman'dan flaş açıklamalar : "Gol kralı diye aldık. Ancak 2...!"

Share This


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Atiba'ya önerilen sözleşmeden Oğuzhan'ın son durumuna, Fernandes transferine kadar gündemde olan ve çok merak edilen tüm konularla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte o açıklamalar...


"Beşiktaş, finansal anlamda Türkiye'deki ezeli rakiplerinden çok daha iyi durumda. Üç ana rakibimiz de sürekli olarak UEFA'dan toplantılara çağrılıyor. Beşiktaş'ta öyle bir durum yok. Ben ilk günden itibaren şunu ifade ettim. Türkiye sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bundan önceki senelerde olduğumuz dönemde değiliz. Devalüasyon oldu. Geçen sene bu dönemde kontrat imzalarken, 3.940 lira. Şimdi 5.600 lira."

"Türk milletinin çok önemli bir özelliği var. Biz bir değeri çok çabuk olmayan yere yukarı çıkarıyor ve olmayan yerden çok çabuk aşağı atıyoruz. Oyuncu bir anda Messi kramponlarını taşıyor zannediyor"

"Bize 'Başkanım Ronaldo'yu al' diyorlar. Taraftarın, Ronaldo'nun alınabilme potansiyelini görmesi güzel ama döviz konusunda problem yaşayacağımız kesin. Ayakların yere basılması lazım."


Talisca...
"Talisca konusunda anlamsızca eleştirildik. Talisca'nın hayatı para üzerine kurulmuş ve daha önceden Çin'e gideceği biliniyordu. Talisca için 21 milyon euro, menajerler 4 milyon euro istedi."


Fernandes...
"Fernandes Beşiktaş'a gelmek istiyor. Gidiş şeklinden memnun değildim kendisine kırgınım ama bir insan hatasını kabul ediyorsa, ikinci şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şenol hocanın fikrini almak lazım. Quaresma'da yaptık, iyi oldu. Manuel ile ilgili taraftarın bir isteği var, bir konuşmam lazım. Eğer bir oyuncu yaptığı hatayı da anlıyorsa, ikinci bir şans verilmesi gerekir."


Oğuzhan...
"Oğuzhan ile yeni sözleşme imzaladık. Yakında KAP'a bildiririz."


Atiba...
"Atiba'yı da ailesini de çok seviyoruz ve kariyerini bitirince Beşiktaş'ta görev almasını istiyoruz. Bu istediğimi kendisine de söyledim. O da bir sene daha oynamak istedi biz de bir yıl daha kontrat önerdik."


Vagner Love...
Önümüzdeki sezon için santrfor arayışımız var. Ama Negredo ve Vagner Love'ın da sözleşmesi sürüyor. Biz Love'ı gol kralı olarak aldık, 2 gol atabildi.


Demba Ba...
"Demba Ba'ya kontrat önerdik ama Çin'den çok daha yüksek bir öneri geldi. 3-4 katı..."


Burak Yılmaz...
"Burak Yılmaz, Trabzonspor'un bir oyuncusu. Trabzonspor onu bonservis ödeyerek aldı ve ciddi bir kontratı da var. Burak'ı çok severim, Beşiktaşlı olduğunu hiç saklamayan, ailesini de tanıdığım bir çocuk. Seviyorum, sahip çıkıyorum. Trabzonspor'un sıkıntılı bir durumu var ise, biz ondan yararlanacak bir kulüp değiliz. Ahmet Ağaoğlu benim çok yakın dostum. Trabzonspor, Burak'ı gönderiyoruz derse o zaman düşünebiliriz."


Aboubakar...
"Aboubakar için bizim bildiğimiz gerçekler var. O gerçekler biz bildiğimiz sürece olma ihtimali zor. Geçen sezon da bu gerçekler vardı. Biz bunları kamuoyuyla paylaşmayınca eleştiriler geliyor. Bırakın da işimizi yapalım."

"Emre Akbaba ve Deniz Türüç'ün kulüplerinin büyük beklentileri var, bu yüzden şu anda gündemimizde değiller."


Mario Gomez...
"Mario Gomez'in sözleşmesi yapılırken 3 menajer vardı. Ramadani ve Ahmet Bulut'u devreye onlar soktu. 3 menajer olur mu? Olmaz. İyi olursa ben, kötü olursa o yaptı diyor. Neden? Mario Gomez'in sözleşmesini onlar hazırladı. Erdal Torunoğulları 9.5 milyon euro teklifi gördüm diyor. Ben ilk defa duyuyorum. 9.5 milyon euro teklifi gördüyse biz niye bilmiyoruz? Yolsuzluk varsa savcılığına niye suç duyurusunda bulunmuyorsun? Niye istifa etmiyorsun? Seçim var. İstediğinle aday olursun."


Erdal Torunoğulları...
"Erdal Torunoğulları hiçbir zaman transferden sorumlu yönetici değildi. Dış ilişkilerden sorumlu yöneticiydi. Beşiktaş'ta transferi ben yönetiyorum. Ben görüşmelerin içinde bulunmam ama şuraya gidin, şununla konuşun, şu fiyatı verin gibi tarifleri veriyorum."


İlhan Mansız ve Guti..
"Bizim başka misyonumuz var. Hoca da yetiştirmemiz lazım. Şenol hocadan sonrasını da planlamamız lazım. Şenol hoca ile 2019 sonuna kadar sözleşmemiz var. Sonrasında da devam edebiliriz. Şenol hoca dinamik ve aktif hoca. Yardımcılar da yetiştirmemiz lazım. İlhan Mansız'ın Beşiktaş'ta görev almasını istiyorum. Tabi İlhan Mansız'ın ne yapmak istediğine karar vermesi lazım. İlhan Mansız, Beşiktaş'ın evladır. Seneye yardımcı olacaktır. Hocamız da istiyor. Kararını Şenol Güneş verecektir. Şenol Güneş'in yardımcısı İlhan Mansız da olabilir, Guti de olabilir. Guti- İlhan da olabilir. Buna hocamız karar verecek."


Ali Koç...
"Ali Koç bizimle aynı dili konuşan bir başkan. Bizim bir düşmanlığımız yok. Benim Fenerbahçe ile ne derdim olabilir? Rekabet sahada. Bunu kavgaya dönüştürmek doğru değil. Ali Koç ile birlikte Fenerbahçe'nin başarılı sezonlar geçirmesini diliyorum."


Serkan Reçber...
"Serkan Reçber scout, pilot takımı ve alt yapının başında olacak. Bütün çalışmayı ve koordinasyonu onlar sağlayacak. Ümraniye'de müthiş bir akademi kurup yatırım yapacağız. İnşallah güzel bir yapılanma yapacağız."


Taraftar...
"Beşiktaş taraftarlarına teşekkür ediyorum. Kombineler çıktığı anda tükendi. Bu sezon daha iddialı bir Beşiktaş olacak. Taraftarlarımız bize inanıyor. Bu sezon Avrupa Ligi finalinde Bakü'ye gitmek ve Vodafone Park'taki Süper Kupa maçında olmak istiyoruz." (Siyahlabeyaz)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder