Son dakika Beşiktaş transfer haberleri : "Aboubakar 1 hafta 10 gün içerisinde transfer olursa hepinizden özür dilerim!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri : "Aboubakar 1 hafta 10 gün içerisinde transfer olursa hepinizden özür dilerim!"

Share This

TRT Spor'un Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer, Siyah-beyazlı kulüpteki transfer gelişmeleriyle ilgili mesajlar paylaştı sosyal medya hesabından.


siyahlabeyaz | Transfer döneminde hareketli günler yaşayan Beşiktaş'taki son dakika sıcak gelişmeleri ile ilgili Günayer'in sosyal medyadaki hesabından yaptığı mesajları şu şekilde oldu.

"Aboubakar için 20 gün önce Porto ile tele konferans sistemiyle, temas kuruldu.. Beşiktaş, Abuş’u resmen istedi.. Porto’nun cevabı geri adım atmaksızın 20 milyon euro oldu.."


Aboubakar devreye girdi
"Beşiktaş, bu rakamı duyunca geri çekildi.. Bu olaydan sonra Aboubakar devreye girdi, Dolmabahçe’ye geri dönmek için Porto’yu yıpratmaya başladı.."

“Aboubakar transferi asla olmaz, bu iş yalan” demiyorum
"Ben “Aboubakar transferi asla olmaz, bu iş yalan” demiyorum.. Porto 1 ay daha istediği rakamı alamazsa, Beşiktaş'ın Aboubakar'ı kiralama teklifini değerlendirebilir.. Ancak şu anda bir anlaşma söz konusu ne yazık ki değil.."

1 hafta ya da 10 gün içinde Aboubakar transferi olursa
Yarın Beşiktaş sezonu açıyor.. Eğer kiralama olduysa, haber gerçekse, hadi yarın olmasa da, bu adam 1 hafta içinde gelecek demektir.. Ben diyorum ki 1 hafta ya da 10 gün içinde Aboubakar transferi olursa, ben hepinizden özür dilerim.. Bu konuda bu kadar netim.

Bir numaralı isim Bas Dost
"Beşiktaş’ın forvet hattı için görüştüğü bir çok isim var.. Şu anda gündemdeki bir numaralı isim Bas Dost..Beşiktaş, bonservisi elinde olan Bas Dost’un imza parasını düşürmeye çalışıyor.. İşi kolay değil, çok fazla talibi var.. Ama teklif yapıldı, bekleniyor.."

Orta saha için halen 1 numaralı aday Manuel Fernandes

Ricardo Quaresma için Çin’den gelen 8 milyon euro’luk teklif
"Ricardo Quaresma için Çin’den gelen 8 milyon euro’luk teklif, Başkan Orman tarafından “Dünya Kupası sonrası gelin” diyerek reddedilmişti.. Trivela, teklifi ne hale getirecek, göreceğiz.."

Vida için İngiltere’den gelen 9 milyon euro’luk teklif
"Vida için İngiltere’den gelen 9 milyon euro’luk teklif, Başkan Orman tarafından “ Dünya Kupası sonrası gelin” diyerek reddedilmişti.. Kulüpten aldığım izlenim +13’e direkt olarak transfer gerçekleşir..."

Boyko konusunda sonunda D.Kiev’le anlaşmaya varıldı

Beşiktaş, Negredo’yu göndermeden forvet hamlesi yapmayacak gibi duruyor.
"Bas Dost, Aboubakar ya da bir başkası.. Beşiktaş, Negredo’yu göndermeden forvet hamlesi yapmayacak gibi duruyor.. Negredo’yla ilgili de olumlu haberler geliyor..Şöyle ki, Negredo “para odaklı” davranmıyor.. Cidden çok farklı bir karakter.. Kulübü zorda bırakmamak için “aynı maaş ısrarında” değil.. Ona kulüp bulma işi biraz daha kolaylaştı.. Çin’den ciddi teklifler var..

Vagner Love gidecek.. Ersan Gülüm haberleri doğru..

İlhan Mansız’ın antrenörlük belgesiyle ilgili ufak bir pürüz var,
"İlhan Mansız’ın antrenörlük belgesiyle ilgili ufak bir pürüz var, o çözülürse, göreve başlayacak.." (Ajansspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder