FLAŞ | Anderson Talisca resmen Çin’de! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ile olaylı ayrılan Anderson Talisca’nın yeni durağı Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande oldu. Çin kulübü, Benfica ile 6 aylığına kiralık olarak anlaşmaya varıldığını açıkladı.


siyahlabeyaz | Guangzhou Evergrande’nin açıklamasında, “Anderson Talisca, 6 aylığına kiralandı. Sağlık kontrollerinden geçen oyuncu, İtalya’da 2. yarı öncesi kampa katılacak” ifadeleri yer aldı.


CENK TOSUN’A DEĞİL TOSIC’E RAKİP OLDU
Süper Lig’in son haftasında oynanan Sivasspor karşılaşmasının ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Talisca’nın Cenk Tosun’a rakip olacağını ifade etmişti. Ancak bugün gerçekleşen transferin ardından Talisca, geçtiğimiz günlerde yine Çin ekiplerinden Guangzhou R&F’ye transfer olan Dusko Tosic ile rakip oldu.

FİKRET ORMAN NE DEMİŞTİ?
Fikret Orman, Anderson Talisca’nın futbol hayatına Beşiktaş’ta devam etmek istememesi üzerine yollarının ayrıldığını söyledi.

Talisca’nın devre arasında Beşiktaş’ta kalmak istemediğini kendisine ilettiğini vurgulayan Orman, “Talisca’nın son zamanlarına kadar uğraştık ama oyuncu Beşiktaş’ta kalmak istemediğini ifade etti devre arasında. Maalesef, bizim birilerini havaya sokmakta, yükseltmekte, yukarıdakini de aşağı çekmekte inanılmaz bir becerimiz var. Birilerinin bir tarafını kaldırmakta üstümüze yok. ‘Talisca’yı al’ denildikçe oyuncu da kendini dünyanın en önemli şeyi zannetti. Beşiktaş’ın ne olduğunu gidince anlar. Talisca, Beşiktaş’ta kalmak istemedi, yoksa bonservisle alakası yok.” diye konuştu.


Talisca’nın menajerlerinin çok yüksek bedelle kapılarını çaldığını söyleyen Orman, “Menajerleri geldi, başka bir yere satabilir miyiz diye baktık. 30 milyon avroya satalım projesi vardı. Zaten 21 milyonu Benfica’ya gidecek, 5 milyonunu menajerleri istiyor. Beşiktaş’a 4 milyon avro kalıyor. Bunu imzalasak 5 milyonluk kısım için dedikodular çıkacak, bu iş olmaz dedik. Oyuncu iki yıllık kiralama bedelini aldı. Allah yolunu açık etsin. Bonservisini almama sebebi oyuncunun kalmak istememesiydi. Bunu daha önce de söyleyebilirdim ama oyuncuyu Beşiktaş kamuoyunun önüne atardık. Biz de şampiyonluğa oynuyorduk. O yüzden öyle bir süreç yaşatmadık oyuncuya.” değerlendirmesinde bulundu. (bjk.org)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder