FLAŞ | Fernandes için Lokomotiv Moskova'dan Beşiktaş açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın transfer edeceği ve anlaşma sağladığı iddia edilen Manuel Fernandes için kulübü Lokomotiv Moskova'dan açıklama geldi. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın transferde her konuda anlaştığı iddia edilen Manuel Fernandes için kulübü Lokomotiv Moskova'dan açıklama geldi. Siyah beyazlıların Portekizli futbolcuyla 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilirken, Lokomotiv Moskova yönetiminden ise farklı bir açıklama geldi.


Lokomotiv Moskova yönetiminden Rus basınına yapılan açıklamada, "Fernandes bizim sözleşmeli oyuncumuz. Kendisi şu anda Dünya Kupası'nda. Bize ulaşmış bir teklif yok. Dünya Kupası sonrasında Fernandes ve menajeriyle görüşeceğiz." ifadelerine yer verildi.

Manuel Fernandes'in Beşiktaş'a transferinde son dakika haberleri
Öte yandan Beşiktaş'ın Manuel Fernandes transferiyle alakalı olarak Rus basınına yansıyan haberlerde, Portekizli futbolcunun menajeri Paulo Barbosa 9 Nisan'dan bu yana yeni sözleşme konusunda Lokomotiv Moskova yönetimiyle görüşemedi. Bu durumdan hem Paulo Barbosa'nın, hem de teknik direktör Yury Semin'in rahatsız olduğu öğrenilirken diğer tarafta Lokomotiv Moskova Başkanı Ilya Gerkus'un da görevi bırakma durumu olduğundan henüz transfer görüşmelerine başlamadığı kaydedildi. (Futbol Arena Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder