Gökhan Gönül'e Premier Ligin yeni ekibinden flaş transfer teklifi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İngiltere Premier Ligi'ne yeni yükselen Fulham'ın Gökhan Gönül'e teklif yaptığı öğrenildi. Takvim'in haberine göre yönetim bu öneriyi masaya yatırdı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş sağ bek girişimlerinde Ganalı futbolcu Opare ile büyük ölçüde anlaşma sağlarken ilginç bir gelişmeyle karşı karşıya kaldı.


İngiltere Premier Ligi'ne yeniden yükselen Fulham'ın Gökhan Gönül için Siyah- Beyazlı kulübe teklifte bulundu. İngiliz kulübünün 32 yaşındaki oyuncu için 4.5 milyon Euro'luk bir öneri sunduğu ve Beşiktaş'ın cevabını beklediği gelen bilgiler arasında.

SICAK BAKILMIYOR
Beşiktaş Yönetimi'nin sağ bekte fazla alternatif olmadığı için Gökhan Gönül'ün satılmasına sıcak bakmadığı ortaya çıktı. Ancak yapılacak teklifin daha yukarı çıkması durumunda Gökhan Gönül'ün de elden çıkarılabileceği belirtildi. Fulham'ın gelecek cevabı beklediği ve Gökhan Gönül'ün transferi için kapıları sonuna kadar zorlayacağı iddialar arasında.

Beşiktaş'ta zaman zaman sakatlığı nedeniyle oynayamayan Gökhan Gönül için Siyah-Beyazlı yönetim Fulham'ın yaptığı teklifi inceliyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder