Lokomotiv Moskova'dan transferde Beşiktaş'a bir kez daha Fernandes yanıtı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Lokomotiv Moskova'dan transferde Beşiktaş'a bir kez daha Fernandes yanıtı!

Share This

Beşiktaş’ın eski futbolcularından Portekizli orta saha Manuel Fernandes’in yeni sezonda yeniden siyah-beyazlı takıma dönebileceği konuşuluyor. 


siyahlabeyaz | Hatta Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda Fernandes’in dönmeye sıcak baktığını ancak kendisine kırgın olduğunu dile getirdi.


Fikret Orman sert konuşmuştu
31 Temmuz 2014’te Başkan Orman, Fernandes için; “Bu konuda kendime hep kızarım. Keşke satsaydık. Bize hiç bir katkısı olmadı. Aldığı paranın karşılığını vermedi. Bu kulüp ona dünyanın parasını verdi ama o oynamadı. O paranın hepsi haram zıkkım olsun. Yedi yetimin hakkı var o parada. Nasıl helal edebilirim ki?” diye konuşmuştu.

Orman’ın Beşiktaş’tan bedava giden Fernandes için Lokomotif Moskova’ya herhangi bir bonservis bedeli teklif edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Rus Kulübü’nden Beşiktaş’a Fernandes cevabı
Ayrıca Lokomotif Moskova kulübü de transfer dedikodularına, "Fernandes bizim sözleşmeli oyuncumuz. Kendisi şu anda Dünya Kupası'nda. Bize ulaşmış bir teklif yok. Dünya Kupası sonrasında Fernandes ve menajeriyle görüşeceğiz” açıklaması ile cevap verdi. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder