Marcelo transferi bitirdi : "Mutlaka git! Beşiktaş..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş,  ilk transferini gerçekleştirmeye çok yaklaştı.


siyahlabeyaz | Bir süredir sağ bek arayışlarında Lyon'da forma giyen Rafael için görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlı yönetim Fransız kulübü ile el sıkışmaya yakın.


2.5 milyon Euro karşılığında uzlaşma olduğu öne sürüldü
1 haftadır süren görüşmelerin ardından iki kulübün 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında uzlaşma sağladığı öne sürüldü.

Rafael'e 3 yıllık sözleşme önerisi
3 yıllık sözleşme yapılacak Anlaşma detayları sonuca bağlanır bağlanmaz bu transfer açıklanacak. 27 yaşındaki Brezilyalı sağ bek de Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Rafael ile yönetimin 3 yıllık sözleşme konusunda da anlaştığı öğrenildi.

Beşiktaşlı eski futbolcu Marcelo'nun transferde etkisi var
Marcelo'nun da payı büyük Rafael'in Siyah- Beyazlı ekibi tercih etmesindeki diğer nedenin de Lyon'da oynayan eski Beşiktaşlı Marcelo olduğu belirlendi. Marcelo'nun Rafael'e, "Mutlaka git. Beşiktaş büyük bir kulüp" dediği ortaya çıktı.

Rafael'in kariyerinden notlar
7 sezon M.United'da oynadı Kariyerine Brezilya'nın Fluminense takımında başlayan Rafael, 2008-2015 yılları arasında M.United forması giydi. 2015'te Lyon'a transfer olan Brezilyalı sağ bek son 3 sezondur Lyon'da oynuyor. Rafael 2 kez de Brezilya Milli Takımı'nda forma giydi. (Fotomaç)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder