Negredo bombası! 1 hafta içerisinde... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş yönetimi ve Fikret Orman'ın alıcısı çıkması durumunda bonservissiz bile verilmesi noktasına geldiği ve yeni sezonda kadrosunda düşünmediği İspanyol forvetin geleceğinin 1 hafta içinde netleşeceği öğrenildi.


siyahlabeyaz | Siyah beyazlılardan yılda 4 milyon 350 bin euro garanti ücret kazanan Negredo, yönetimi ve teknik heyeti düşündürüyor.


Geçtiğimiz sezon çıktığı 31 lig karşılaşmasında sadece 7 gol atabilen 32 yaşındaki yıldız futbolcu hem istenileni verememesi hemde takımda en fazla parayı kazanan oyuncu olarak maaş bütçesinde kapladığı önemli yeri nedeni ile takımdan ayrılması artık an meselesi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise yurt dışındaki vergi oranları da düşünüldüğünde oyuncunun kazandığı net parayı alması için Fransa veya İtalya’da brüt kazancının 10 milyon euronun üzerinde olması gerektiği ve bu sebeple oyuncuya talip çıkarsa bonservissiz vermeye de sıcak bakıyor. Çünkü 1 yılda kazandığı ücretin seviyesi, bonservisten farksız!

Bu nedenle Beşiktaş'ta yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Negredo'nun durumunun da gelecek hafta netlik kazanacağı öğrenildi.

Çin kulüplerinden Suning'in yanı sıra ismi açıklanmayan başka bir Çin takımının Alvaro Negredo'yu istediği ortaya çıktı. İspanyol oyuncunun durumunun gelecek hafta artık kesin bir şekilde netleşeceği öne sürüldü. (Siyahlabeyaz)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder