Önder Özen'den Rafael yorumu! "Eğer bir sağ bek listesi saymaya başlarsam..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Önder Özen'den Rafael yorumu! "Eğer bir sağ bek listesi saymaya başlarsam..."

Share This

beIN SPORTS’ta yayınlanan programda Önder Özen, Beşiktaş’ın sağ bek transferi için gündeminde olan Rafael ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Özen’in yaptığı açıklamalar:


“Rafael, direkt Manchester United kulübünden geliyor olsa mantıklı olabilir. Sebep şu; artık bu iş aşağı yukarı uluslar arası bir ticaret. Rafael’i 3-4 milyon Euro verip aldınız. Performansına yatırım yaptınız. Bir de bunun daha sonraki değeri var. Başka yere gidebilir mi? Daha önce Manchester United görmesi sebebiyle Uzak Doğu’da veya Arap Yarımadası’nda mutlaka piyasaları oluşmuş durumda. Eğer menajerinin de ilişkileri kuvvetliyse oraya götürebilir. Ama Manchester United, Lyon, Beşiktaş ve sonra orası derken bu yol uzar. Yani düşüşte olduğunu düşündürür. Bu rakam ona verilene kadar yerli oyuncu olabilir. Eğer yerli oyuncu yok gibiyse beIN SPORTS’ta dünya kadar maçlar var. Eğer bir sağ bek listesi saymaya başlarsam hakikaten çok özel oyuncular var. Hem daha uygun rakamlara hem de daha genç” ifadelerini kullandı. (Haber1903)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder