Şenol Güneş: Beklenecekse Enes Ünal'ı bekleyelim - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, kendisine önerilen golcülerden Enes Ünal isminde karar kıldı. İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Hem sezon başında hem de devre arasında olduğu gibi Beşiktaş, forvet transferi işini Şenol Güneş’in istediği zaman aralığında bitiremedi… bunda Negredo ve Vagner Love’un takımdan ayrılmamaları önemli rol oynadı.


Siyah-beyazlıların yeni santrforu kampa yetiştiremeyeceğinin netleşmesinden sonra Şenol Güneş de, Başkan Fikret Orman’dan, ''kiralık bir oyuncu olacaksa en azından Türkiye’yi bilen bir isim olsun'' talebinde bulundu.

Bu yüzden sözleşmesinde 50 milyon Euro’luk serbest kalma bedeli bulunan Aboubakar gündeme geldi. Geçen sezon ilk 9 haftada kaybedilen 12 puan yüzünden şampiyonluğun sıkıntıya girdiğini düşünen Güneş’in hamle yapılıp beklemeye alınan isimler arasında favorisi Enes Ünal.

Hem Bursaspor’da beraber çalıştığı, hem genç, hem de Türk olan Enes için, ''kiralanacaksa onu kiralayalım'' talebi dikkat çekti. Bu gidişle Temmuz ayında da transfer olmayacağı için Enes’i bekleme kararı aldı. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder