Transferde Talisca'nın alternatifi Kartal'ın eski gözdesi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar, geçen sezon takıma ciddi bir katkı veren ve kariyerine kiralık olarak Çin’de devam edecek olan Talisca’nın boşluğunu doldurmak için hareket geçti.


siyahlabeyaz | Talisca’nın yerini dolduracak oyuncu konusu ikinci plana itilse de Beşiktaş’ta 10 numara arayışları devam ediyor…


Menajeri ile temas kuruldu
Forvet ve sağ bek transferinden sonra üzerine düşülecek 10 numara için gündeme gelen sürpriz isim Kerem Demirbay oldu. Alman Milli Takımı’na kadar yükselmesine rağmen hocasının oynattığı 5’li orta saha yüzünden ortadan kaybolan Kerem için ilk temas menajeri Yılmaz Şanlı ile kuruldu.

Hoffenheim’ın en önemli silahlarından biri
Şanlı, Kerem’in geçen sezon geçirdiği sakatlıklar yüzünden sıkıntı yaşadığını ama Hoffenheim’den hocası Julian Nagelsman’ın önemli silahlarından birisi olduğunu ve takımdan ayrılma niyetinin bulunmadığını söyledi.

Beşiktaş transferde istekli
Beşiktaş cephesi ise Şanlı’ya Kerem’le ilgilendiklerini ayrılma durumu olursa teklif sunabilecekleri mesajını verdi. (Fotospor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder