Vida, Premier Lig'e transfer olacak mı? Menajeri açıkladı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hırvatistan A Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'nda mücadele eden Beşiktaşlı oyuncu Vida hakkında menajeri Uğur Avadan açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Avadan, Vida'nın transferi hakkında konuştu


'Vida ile ilgili tekliflerin olduğunu biliyorum Premier Lig takımlarından'
"Döviz artışı ile birlikte tüm sektörler etkiledi. Futbol kulüplerini de etkiledi. Daha çok para veren Katar, Dubai vs takımları var ama bizim daha çok imkanlarımız var. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi imkanımız var. Vida ile ilgili tekliflerin olduğunu biliyorum Premier Lig takımlarından."

'Hırvatistan final oynarsa Vida'nın fiyatı ne kadar olur'
"Dört ya da beş ay önce Vida hakkında ne eleştiriler yapıldı. Hırvatistan Milli Takım birinci stoperini eleştirmek ön yargılı oldu. Beşiktaş bedava aldı ve şimdi iyi bedele satabilir. Hırvatistan final oynarsa fiyatı ne kadar olur. Vida oynuyor arkada bekleyen Corluka var efsane, Caleta-Car var değeri 12-13 milyon Euro. Danimarka’yı eleceklerini düşünüyorum."



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder