Yöneticiler "Dünya Kupası'ndan sonra burada kalmaz" dedi, Vida geleceği ile ilgili konuştu... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yöneticiler "Dünya Kupası'ndan sonra burada kalmaz" dedi, Vida geleceği ile ilgili konuştu...

Share This

Beşiktaşlı bir yönetici, “Vida’ya önemli teklifler var. Rakam konusunda net bir şey yok ancak sözlü beyanlar mevcut. Dünya Kupası sonuna kadar bir hareket olmaz. Ancak sonrasında Vida’yla yollar ayrılır” diye konuşmuştu.


siyahlabeyaz | Hırvat stoperi satmaya sıcak bakan siyah beyazlı yönetim için bunun şartları var. Mali açıdan kulübü rahatlatacak bir rakamın verilmesi ve hem oyuncunun hemde teknik yönetimin bu satışa sıcak bakması.


Ancak yönetim kanadı oyuncunun bu turnuva sonrasında Beşiktaş’ta kalma ihtimalinin zayıf olduğunu belirtiyor.

Akşam gazetesinin haberine göre Bir Beşiktaşlı yöneticinin bu konuda yaptığı açıklama şöyleydi:
“Vida zaten kaliteli bir oyuncu. Beşiktaş’a gelmeden önce de bir çok takım tarafından istenen bir oyuncuydu. Şimdi tekliflar daha da arttı. İsteyen çok takım var ancak rakam konusunda net konuşulmuş bir şey yok. Rakam konusundaki konuşmalar sözlü olarak ortada dolaşıyor. Ancak resmi teklifler var. Sanıyorum Dünya Kupası’ndan önce bir şey sonuçlanmaz. Ancak Dünya Kupası’ndan sonra da Vida, burada kalmaz.


Bu açıklamaların ardından Hırvatistan’la Dünya Kupası’nda sergilediği başarılı performansla yıldızını parlatan Domagoj Vida, transfer iddialarıyla ilgili olarak konuştu. Fanatik 'in haberine göre 29 yaşındaki savunmacı, “Geleceğim için kararı turnuva sonrasında vereceğim. Rusya sonrası kulübümle durumumu değerlendiririz” dedi.


Beşiktaş’ın geçen sezonun ara transfer döneminde kadrosuna bedelsiz olarak kattığı Domagoj Vida, Hırvatistan Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası’na damgasını vurmuştu. D Grubu’nda ülkesinin Nijerya’yı 2-0 ve Arjantin’i de 3-0 yendiği karşılaşmaların ikisinde de 90 dakika sahada kalan ve ortaya koyduğu başarılı performansla rakiplerine geçit vermeyerek yıldızını parlatan tecrübeli stoper, bir anda transfer döneminin gözdesi olmuştu. İngiltere başta olmak üzere İtalya ve İspanya’dan da birçok kulübün ilgisini çeken 29 yaşındaki futbolcu, menaceri aracılığıyla gelen teklifler için ilk kez konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder