Atiba, Galatasaray iddialarına cevap verdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve anlaşma sağlayamayan Atiba için Galatasaray iddiaları ortaya atılmıştı.


siyahlabeyaz | Kanadalı oyuncudan Galatasaray'a transfer olacağı ile ilgili bu haberlere bir yanıt geldi. Tecrübeli orta saha oyuncusu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "İnanmayın, gerçek değil." ifadelerini kullandı.


Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılıların bu doğrultuda ezeli rakipleri Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson ile ilgilendiği ortaya çıktığı iddia edilmişti.

Habertürk'in dün verdiği habere göre transfer döneminde kadrosuna geçen sezon devre arasında kiraladığı Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik ve Henry Onyekuru ile güçlendiren Galatasaray'ın yeni hedefi ortaya çıktığı, mali açıdan sıkıntı içinde olan sarı kırmızılı kulübün bonservisi elinde olan Atiba'yı takibe aldığı bilgisi verilmiş hatta bonservisi elinde olan Kanadalı futbolcu ile anlaşma sağlanırsa 2 yıllık sözleşme teklif edileceği ifadeleri kullanılmıştı.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder