B36 Torshavn Beşiktaş UEFA maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

B36 Torshavn Beşiktaş UEFA maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Share This

B36 Torshavn Beşiktaş UEFA maçı bu akşam oldukça kritik bir mücadeleyi futbol severlerin ekranlarına taşıyacak. Tarihinde ikinci kez Faroe Adaları'ndan bir takımla karşılaşacak olan Beşiktaş, ilk maçı galibiyete çevirip saha avantajını eline geçirmek istiyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Avrupa kupalarında oynadığı son 13 ön eleme turu eşleşmesinin 12'sinde turu geçmeyi başardı. Peki, B36 Torshavn Beşiktaş UEFA maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Beşiktaş maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kaliteli bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. UEFA Avrupa Ligi'nde 2. Ön Eleme ilk tur karşılaşmasında bu akşam Beşiktaş, Faroe Adaları'nın takımı B36 Torshavn'la mücadele edecek. B36 Torshavn ve Beşiktaş tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?


BEŞİKTAŞ TARİHİNDE İKİNCİ KEZ FAROE ADALARINA GİDİYOR
Tarihinde ikinci kez Faroe Adaları'ndan bir takımla karşılaşacak olan Beşiktaş, ilk eşleşmesinde Vikingur Gota'yı iki maçta gol yemeden yedi gol atarak elemişti. Türk takımları, Faroe Adaları takımlarına karşı Avrupa kupalarında oynadığı toplam altı maçın hepsini kazandı ve bu maçlarda hiç gol yemedi. Bu altı maçın dördünde Türk takımlarının rakipleri B36 Torshavn'dı.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında oynadığı son 13 ön eleme turu eşleşmesinin 12'sinde turu geçmeyi başardı. Siyah beyazlıların turu geçemediği tek eşleşme, aynı zamanda oynadığı son ön eleme turu olan Arsenal eşleşmesiydi. Beşiktaş, Avrupa kupalarında toplamda tarihi boyunca oynadığı 17 eşleşmenin 14'ünde bir üst tura çıktı. Beşiktaş, Avrupa kupalarında ön eleme turlarında oynadığı son 31 maçın sadece üçünde mağlup oldu. Bu üç maç ile birlikte, eleme turlarında toplamda beş kez mağlup olan Kara Kartallar, kaybettiği beş maçı da deplasmanda oynamıştı. Beşiktaş, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son dört ön eleme turu maçının üçünü kaybetti ve tek galibiyetini Feyenoord karşısında elde etti. Beşiktaş, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son 12 maçın hiçbirinde kalesini gole kapatamadı. Beşiktaş bu maçta da gol yerse, kulüp tarihinde Avrupa deplasmanlarındaki en uzun gol yeme serisi olan 13 maçlık seriyi egale edecek. B36 Torshavn, Avrupa kupalarında oynadığı toplam 44 maçın sadece dördünü kazanabildi ancak bu sezon oynadığı dört Avrupa kupası maçında da yenilmedi. Ryan Babel, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde attığı son altı golün üçünün sahibi.

B36 Torshavn Beşiktaş UEFA maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
B36 Torshavn Beşiktaş UEFA maçı bu akşam saat 21:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. (Spor Arena)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder