Beşiktaş, Andre Ayew transferinde mutlu sona yakın! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Andre Ayew transferinde mutlu sona yakın!

Share This

Hücum hattına transfer yapmak isteyen Beşiktaş’ın Andre Ayew’de mutlu sona yakın olduğu iddia edildi. Ancak transferde bir de rakip çıktı.


siyahlabeyaz | Talisca’nın ayrılışı ve Quaresma’nın da Çin’e satılma ihtimali üzerine harekete geçen Beşiktaş yönetimi, her iki pozisyonda da oynayabilen Ayew’i transfer listesinin ilk sırasına almıştı.


İngiliz basınında yer alan habere göre Beşiktaş, bu transferde en avantajlı kulüp. Ayew’i satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlayan yönetimin Swansea ile görüşme halinde olduğu kaydedildi.

Transferde rakip çıktı!
Beşiktaş bu transferde en avantajlı kulüp olarak görünse de Ayew’in talipleri de artıyor. Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Ganalı oyuncunun transferi için devreye girdi.


Swansea oyuncuyu kiralık ya da bonservisiyle göndermeye hazır zira böylelikle maaş bütçesinde bir boşluk açılmış olacak. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Gana basınında yer alan haberde Fenerbahçe’nin bu transferde mutlu sona yakın olduğu iddia edilmişti.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder