Beşiktaş'a bedava forvet! Şenol Güneş'in kararı bekleniyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta forvet harekatı tüm hızıyla sürüyor. İspanyol olcü Alvaro Negredo'yu kampa götürmeyen, Brezilyalı golcü Vagner Love için gelen teklifleri masaya yatıran siyah beyazlılar; ilk olarak Aboubakar'ı kiralamak için düğmeye bastı. 


siyahlabeyaz | Kamerunlu forvet için Porto'nun işi ağırdan almasının ardından, kendilerine önerilen isimlerle temasa geçmeye başladı.


İşte tam da bu dönemde menajerler, Şenol Güneş'in önüne sürpriz bir isim getirdi. Bonservisi elinde olan forvet arayan yönetim, menajerler tarafından önerilen Lacina Traore ismini Güneş'in önüne koydu.

ŞARTLARI UYGUN OLACAK
Monaco ile olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 2.03 boyundaki oyuncunun, uygun şartlarda sözleşme imzalayabileceği hatırlatıldı.

Bunun üzerine Güneş'in de 28 yaşındaki Fildişi Sahilli golcüyle ilgili detaylı bir rapor hazırlanarak kendisine sunulmasını istedi.

Pek çok takımın peşinde olduğu tecrübeli oyuncu için Şenol Güneş'in, hafta başına kadar bu raporları inceleyerek son kararını yönetime bildireceği belirtildi. Geçen sezon Amiens'te kiralık oynayan Traore, 18 resmi maçta gol atamadı, 2 asist yaptı.

Fildişi Sahilli forvet, profesyonel kariyerinde 231 resmi karşılaşmada görev yaptı. Rakip fileleri 75 kez havalandıran Traore, 27 de asist yaptı. 

Cluj'da 19, Anji ve Krasnodar'da 18'er gol atan Traore; Monaco'da 11, CSKA Moskova'da 6 gol buldu. S. Gijon ve Everton'da 3 gole imza atan 28 yaşındaki forvet; 8 penaltıdan 4'ünü gole çevirdi.


UMUT BOZOK'U BiTiRiN
Yabancı santrfor arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarda, yeri adaylarla da görüşmeler devam ediyor. Yerli forvet konusunda Şenol Güneş'in ilk tercihlerinden biri olan Enes Ünal'ın dışında, Umut Bozok da Güneş'in radarına takılan bir diğer isim oldu. Fransa 2'nci Ligi'nde gol kralı olan Umut Bozok için kulübü Nimes'in satış bedeli olarak 7 milyon euro belirlemesi üzerine tecrübeli teknik adam, teklif yapılması talebinde bulundu.

Rakamın 4.5 milyon euro civarında çekilmesi durumunda Umut'un da takıma katılmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, kiralık Enes ve Umut'u beraber oynatabileceğini, çok da başarılı olacaklarını düşündüğünü yönetime iletti.


STURRİDGE'E 10 MİLYON STERLİN!
Beşiktaş'ta forvet transferi için çalışmalar sürerken İngiliz basınından bir iddia geldi. Görünen o ki, Beşiktaş ile Liverpool arasında Daniel Sturridge konusunda pazarlıklar devam ediyor.

Ada basınında yer alan habere göre; ilk etapta İngiliz ekibi 15 milyon sterlin istemiş, siyah-beyazlılar ise 5 milyon sterlin teklif etmişti. Daily Star gazetesi ise Liverpool'un, Sturridge için Beşiktaş'ın 10 milyon sterlin hazırlamasını beklediğini yazdı. (Fotomaç)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder