Beşiktaş'ın yıldızının ayrılmak istediğini yönetime bildirdiği iddialarına resmi siteden sert cevap! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın yıldızının ayrılmak istediğini yönetime bildirdiği iddialarına resmi siteden sert cevap!

Share This

Marcelo'nun takımdan ayrılmasının ardından geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın savunma lideri olarak kadrosuna kattığı dünya yıldızı Pepe'nin siyah beyazlılar ile yollarını ayırmaya hazırlandığı iddialarına yönetimden cevap geldi.


siyahlabeyaz | Ntvspor'un haberine göre yeni sezonda İngiltere Premier Lig’de mücadele edecek Wolverhampton’ın kadrosuna katmak istediği Pepe, teklifi değerlendirmek istediğini yönetime aktardı.


35 yaşındaki futbolcunun talebini olumlu karşıladığı yazılan siyah beyazlı yönetimin, İngiliz ekibi ile bonservis bedeli pazarlığına başladığı hatta kulüplerin kısa süre içinde anlaşma sağlaması ve Portekizli oyuncunun Wolverhampton’a transferinin gerçekleşmesi beklendiği iddia edildi.

Haberde ayrıca 10 yıl süren Real Madrid serüveninin ardından geçen sezon bedelsiz olarak Beşiktaş’a transfer olan, siyah beyazlı takımda çıktığı 35 maçta 2 gol atma başarısı gösteren Pepe'nin, Tosic ve Mitrovic’in ardından yeni sezon öncesi siyah beyazlı takıma veda eden 3. stoper olacağı belirtilirken resmi siteden transfer iddiaları ile ilgili sert bir cevap geldi.


Beşiktaş Yönetimi, bu futbolcuyla ilgili olarak Wolverhampton'ın kendilerine teklifte bulunmadığını belirtirken, Pepe için yapılacak teklifin, değerlendirmeye alınabilecek seviyede olması gerektiğinin de altını çizdi. Atiba'yla yapılan anlaşmanın da tamamlandığı ifade edilirken, bu futbolcuyla 1+1 yılık sözleşmeye imza atılacak.

Çıkan haberlerin ardından Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı :

"Futbolcumuz Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe)’nın İngiltere’den transfer teklifleri alıp ayrılmak istediğini kulübümüze bildirdiği yönünde NTV ve ntvspor.net’te Övünç Özdem imzasıyla yer alan iddialar tamamen asılsızdır.

Ne oyuncumuz Pepe’nin ne de kulübümüzün ayrılık ile ilgili bir düşüncesi yoktur.

Asılsız haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz. (Siyahlabeyaz)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder