Beşiktaş'ta gündem transfer! Kimler gelecek, kimler gidecek? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta gündem transfer! Kimler gelecek, kimler gidecek?

Share This

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'nın Samorin kasabasında sürdüren Beşiktaş'ta Caner Erkin ve Vagner Love, istekli tavırlarıyla dikkat çekiyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de iki futbolcunun çabasından memnun olduğu gözlemlendi.


siyahlabeyaz | Siyah beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş'in ekibinde görev alacak olan Guti Hernandez'in kampa katılma tarihi de ortaya çıktı. İstanbul'a yerleşecek olan İspanyol antrenörün şahsi işleri sebebiyle yönetimden izin aldığı ve 11 Temmuz Çarşamba günü Avusturya'da başlayacak ikinci etap kampıyla beraber yeni görevine başlayacağı öğrenildi.


Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Alvaro Negredo yaşadığı sakatlık sebebiyle tedavi görürken, Veli Kavlak ise Beşiktaş futbol akademisi Fulya tesislerinde görevlendirilen bireysel antrenörle çalışmalarına devam ediyor.

Öte yandan başkanı Fikret Orman, yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu Slovakya kampına çıkartma yaptılar. Başkan Orman ve kurmaylarının mali bütçelere uygun şartlarda yapılabilecek olan transferler hakkında teknik direktör Şenol Güneş ile toplantılar yapacağı öğrenildi. Siyah beyazlılar dış transfer için aceleci davranmayacak.

Geniş bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş, derinliği arttırmak adına Mehmet Umut Nayir'in ardından gündemine aldığı Musa Çağıran ve Serdar Gürler konusunda da ısrarını sürdürüyor.

Beşiktaş yönetimi kadroda bulunan oyunculara gelecek teklifler konusunda da temkinli davranacak. Tekliflere yüksek rakamlar ile kapıyı açmayı planlayan yönetim beklemeye geçti. (beIN Sports)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder