Beşiktaş'a transferde sürpriz golcü! Fikret Orman o isim için Viyana'da kaldı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a transferde sürpriz golcü! Fikret Orman o isim için Viyana'da kaldı...

Share This

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın transfer görüşmesi yapmak için Viyana’da kaldığı iddia edildi. İddialara göre Beşiktaş, 26 yaşındaki İsrailli forvet Munas Dabbur'u kadrosuna katmak istiyor.


siyahlabeyaz | Fotospor’da yer alan habere göre; takımın son durumunu görmek ve Şenol Güneş’le transfer hakkında konuşmak için Slovakya kampına katılan Fikret Orman’ın, İstanbul’a dönmediği ve Viyana’da kaldığı ortaya çıktı.


Beşiktaş’a İsrailli golcü Munas Dabbur
Fikret Orman’ın Viyana’da Salzburg’un sportif direktörü Cristoph Freund ile görüştüğünün ortaya çıkması ise akıllara Munas Dabbur ismini yeniden getirdi. Avusturyalı gazeteciler görüşmenin iki taraf arasında yapılması planlanan alt yapı projesi için olduğunu iddia etse de Orman’a yakın isimler Başkan’ın Dabbur’u istediğini iddia ettiler. Başkan Orman’ın bugün Güneş’le bir görüşme yaparak transferde hangi aşamaları kaydettiklerini paylaşacağı bildirildi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder