Fikret Orman: "Cristiano Ronaldo bile satıldıysa Beşiktaş'ta...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fikret Orman: "Cristiano Ronaldo bile satıldıysa Beşiktaş'ta...!"

Share This

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Bugünkü piyasaya baktığımızda Cristiano Ronaldo’nun bile satıldığını görüyoruz. Beşiktaş’ın da satılmayacak oyuncusu yok. Tüm dünyada bu iş böyle. Değerini bulan futbolcu gidebilir” diyerek futbolcu satışına açık olduklarını duyurdu.


siyahlabeyaz | Yönetim olarak yoğun bir dönem içerisinde bulunduklarını kaydeden Orman, “Transferde aceleci olmayacağız. Önümüzde 40 gün gibi bir süre var. Oyuncularımıza teklifler var, bizim de hedefimizde bulunan futbolcular var. Ancak özellikle bu dönemde oyuncularımıza çok teklif gelmesi, transferde ne kadar doğru işler yaptığımızın bir göstergesi. En çok Mitrovic transferimiz eleştirilmişti, şimdi satıldı” ifadelerini kullandı.


‘Ayrılmak istemeyen olursa...’ 
Futbolcu satışına her zaman sıcak baktıklarını belirten Başkan Orman, “Bugünkü piyasaya baktığımızda Cristiano Ronaldo’nun bile satıldığını görüyoruz. Beşiktaş’ın da satılmayacak oyuncusu yok. Tüm dünyada bu iş böyle. Değerini bulan futbolcu gidebilir. Ayrıca teklif gelen oyuncuyu hemen satacak gibi bir durumumuz yok. Önce oyuncuya da danışıyoruz. Teklif gelen ancak ayrılmak istemeyen oyunculara saygı duyup takımda tutuyoruz” sözlerini sarf etti.

‘Çalışmalarımız olacak’ 
Geçen sezon özellikle Şampiyonlar Ligi’nde yaptıkları çıkışın oyuncularına teklif yağmasına neden olduğunu belirten Başkan, “Fabri, Babel, Negredo, Lens ve Love için gelen teklifler var. Önce bu konuyu değerlendireceğiz ve gidenleri belirledikten sonra hem hocamızın istediği hem de boşalan yerleri doldurmak için çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

Geçen sezon özellikle Şampiyonlar Ligi’nde yaptıkları çıkışın oyuncularına teklif yağmasına neden olduğunu belirten Başkan, “Fabri, Babel, Negredo, Lens ve Love için gelen teklifler var. Önce bu konuyu değerlendireceğiz ve gidenleri belirledikten sonra hem hocamızın istediği hem de boşalan yerleri doldurmak için çalışmalarımız olacak” diye konuştu. (Fanatik)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder