Fikret Orman'ın Manuel Fernandes için iki şartı var! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Portekizli futbolcu Manuel Fenandes, 2011-2014 arasında forma giydiği Beşiktaş'a dönmek için yeniden nabız yokladı. Portekizli yıldız, siyah-beyazlılardan sonra gittiği Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını geçen sezon şampiyonluğa ulaştıran isimlerin başında gelmişti.


siyahlabeyaz | Bu yöndeki ilk talebe siyah-beyazlı yönetim temkinli yaklaşmıştı. Ancak ısrarın sürmesi üzerine Başkan Fikret Orman'ın fikri değişti. Daha önce Quaresma'yı da geri getiren Fikret Orman, Fernandes'e şartlı onay verdi.


İlk  şart Fernandes'in bonservisini alması. 32 yaşındaki oyuncuya, kendisi için bonservis ödenmeyeceği iletildi. İkinci şart ise makul ücret. Beşiktaş, maaş bütçesini düşürdüklerini belirterek Fernandes'in makul bir ücret sunacaklarını ve arttırmayacaklarını iletti.

Portekizli orta saha ancak bu iki durumun gerçekleşmesi halinde transfer edilecek. Fernandes ile anlaşılırsa 10 numara transferi rafa kalkabilir.

Lokomotiv'de geçen sezon 41 maça çıkan Fernandes, 14 gol-6 asist üreterek yıldızlaştı, Dünya Kupası kadrosuna alındı. (Sözcü)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder