FLAŞ | Aboubakar Porto'dan izin istedi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Aboubakar'ın Beşiktaş ısrarı sürüyor. Kamerunlu golcü, kendisi için 50 milyon Avro bonservis bedeli isteyen Porto yönetimiyle bir görüşme yaptı ve Beşiktaş'a gitmek istediğini söyledi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın eski yıldızları, siyah-beyazlı formayla geçirdiği günleri bir türlü unutamıyor. Kartal'ın eski golcülerinden Vincent Aboubakar da tekrar Beşiktaş'a dönmek için her türlü fedakarlığı yapıyor.


Diğer yandan Beşiktaş'ta Umut Nayır transferinin ardından ileri uçtaki oyuncu sayısı 6'ya yükselse de Teknik Direktör Şenol Güneş'in takıma sınıf atlatacak bir golcü istediği biliniyor.

Bu doğrultuda Alvaro Negredo ve Vagner Love'ın satılması beklenirken, Güneş'in Aboubakar'ın gelmesi durumunda Larin'in de kiralanmasına izin vereceği belirtiliyor.

Vida ve Quaresma'nın satılmasıyla kasaya ciddi bir gelir koymaya hazırlanan Kartal'ın transfer sezonunun sonunda Aboubakar için yeniden devreye girmesi ve oyuncuyu zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralaması planlanıyor. (TRT Spor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder