Harun Tekin Beşiktaş’a... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta elden çıkarılan son futbolcu Fabri, ayrılığı sonrası "Tolga Zengin abimden çok şey öğrendim, Beşiktaş kalesi emin ellerde" dese de yönetim kaleci arayışına girdi.


siyahlabeyaz | Kendisi de efsane bir kaleci olan Şenol Güneş'in Bursaspor'da bir sezon beraber çalıştığı Harun Tekin ile ilk görüşmesi olumlu sonuçlandı.


Sabah Gazetesi'nin haberine göre 29 yaşındaki milli file bekçisinin, "Kulüpler anlaşırsa, Bursaspor'un menfaatine bir durum oluşursa Beşiktaş'a gelirim" dediği öğrenildi. Öte yandan yönetim, Meksika kulübü Veracruz'da forma giyen Pedro Gallese'yi de listesine aldı. Dünya Kupası'nda Peru'nun kalesini koruyan 28 yaşındaki Gallese geçen sezon Veracruz formasıyla 15 maçta kalesinde 19 gol gördü.

Beşiktaş Yönetimi ayrıca İspanyol kalecinin yerine alınacak isim konusunda son kararı tamamen Teknik Direktör Şenol Güneş’e bıraktığı öğrenildi.

İspanyol file bekçisinin gelişinde de bu yöntemi izleyen siyah-beyazlı yöneticilerin, “Hocamız, Türkiye’nin en önemli kalecilerinden biriydi. Yine bu konuda tek yetkiyi Şenol Güneş’e bırakmak en doğrusu” dedikleri ortaya çıktı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder