İşte Roco transferinin perde arkası! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Enzo Roco transferinin detayları ortaya çıktı. Habertürk'e konuşan yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bonservis bedelinden kaçmak için Roco transferini çok gizli yürüttüklerini ve amaçlarına ulaştıklarını söyledi.


siyahlabeyaz | Roco'nun kulübü Cruz Azul'un oyuncuyu sözleşmesini uzatıp bonservisiyle satmak istediğini belirten Mahmutyazıcıoğlu, bu nedenle çok gizli bir çalışma yürüttüklerini belirterek şunları söyledi :


"Roco'yu uzun süreden beri takip ediyoruz. Kulübü, sözleşme uzatmak için diretiyordu. Bu nedenle de ilk başta teklifte bulunmadık ve durumu takip ettik. Kesin olarak yolların ayrılmasıyla da bu transferi bonservissiz şekilde bitirmiş olduk. Aksi bir durum olsaydı olay daha farklı gelişebilirdi. Oyuncumuz Gary Medel'in transferde payı çok büyük. Roco'yla sürekli irtibat halindeydi ve sözleşme uzatmayıp Beşiktaş'a gelmesi için elinden gelen tüm gayreti gösterdi. Roco'dan çok umutluyuz. Umarım Beşiktaş'a uzun yıllar başarıyla hizmet eder" ifadelerini kullandı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder