Kartal kaleci için atağa kalktı! Karşı teklif yapıldı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kartal kaleci için atağa kalktı! Karşı teklif yapıldı...

Share This

Fabri’nin İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’a transfer olmasının ardından yeni bir kaleci arayışına başlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’un tecrübeli file bekçisi Harun Tekin’i ilk hedef olarak belirlemişti.


siyahlabeyaz | 29 yaşındaki eldiven için çalışmalarını sürdüren ve takas formülüyle bu transferi bitirmeyi amaçlayan Beşiktaş’ın planları, önceki gün Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın açıklamaları sonrasında bozulmuştu. TrtSpor’a yaptığı açıklamada Ay’ın, “Harun Tekin için bize gelen resmi teklif yok. Menaceri Beşiktaş ile görüşmüş. Teklif bekliyoruz. Gelirse değerlendireceğiz. Harun Tekin için takas düşünmüyoruz” ifadelerini kullanması sonrasında resmi görüşmeler başladı.


Karşı teklif yapıldı
Harun Tekin konusunda Bursaspor’dan bonservis talebini öğrenmek isteyen Kara Kartal’ın, 5 milyon Euro’luk geri dönüş aldığı ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından istenilen rakamı çok bulan Siyah-Beyazlılar’ın, Vagner Love artı 2 milyon Euro’luk karşı öneri sunmaya hazırlandığı kaydedildi. Yeşil- Beyazlılar’ın başarılı eldiveni Harun’un da tarafların anlaşmasını beklediği ve Beşiktaş’a transferi konusunda istekli olduğu öğrenildi.

Arsenal’den cevap bekleniyor
Kaleci transferi konusunda ilk hedefini Harun Tekin olarak belirlemesine rağmen diğer isimler konusunda da çalışmalarını sürdüren Kara Kartal’ın, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’le yol ayrımında bulunan David Ospina için ısrarını da sürdürdüğü kaydedildi. Londra temsilcisiyle 2 yıllık daha kontratı bulunan Ospina için son olarak satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunan Beşiktaş, 2 milyon Euro kiralama bedeli ve 4 milyon Euro da satın alma bedeli içeren teklifi için geri dönüş bekliyor. (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder