Sayısız menajer transfer için Beşiktaş'ın kapısını çaldı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sayısız menajer transfer için Beşiktaş'ın kapısını çaldı!

Share This

Fikret Orman’ın yönetimi, Şenol Güneş’in geliştiriciliği sayesinde Beşiktaş, Avrupa’nın en önemli futbol okullarından birisi haline geldi. Transfer döneminde de Beşiktaş’ın kapısını sayısız menajer çaldı.


siyahlabeyaz | Düşüşe geçen isimler Beşiktaş’ta kendini buldu


Adanaspor’dan gelen Ersan Gülüm, alt yapıdan çıkan Atınç Nukan, Gaziantep’ten gelen Cenk Tosun, sakatlığı yüzünden bir daha oynayamaz denilen Demba Ba, küme düşen Hannover’in stoperi Marcelo, Gençlerbirliği’nin sol beki Dusko Tosic, bitmiş denilen Mario Gomez, 30 yaşından sonra Milan’a gönderilen Sosa, bitti denilen Quaresma, Benfica ve Porto’da forma bulamadıkları için kiralanan Talisca ve Aboubakar ile son olarak yaşadığı sakatlıklar sonrası bir daha toparlanamaz denilen Fabri… Sonrasında da Vida. Bu isimler Beşiktaş’ta kendini buldu.

Transfer için menajerler Beşiktaş’ın kapısını aşındırdı
Beşiktaş’ın tüm bu oyunculara kattığı katma değer sonrasında menajerler siyah-beyazlı kulübün kapısını aşındırdı. Mino Raiola, Balotelli’yi getirmek için çırpındı. Porto, gelişmesi için Oliver Torres’İ kiralamayı önerdi. Honda, Gomis, Mbia, Zabaleta, Vermaelen Robben, Torres, Fernandes, Gignac, Bony menajerleri tarafından defalarca önerildi. (Fotospor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder