Şenol Güneş'ten çarpıcı transfer, Negredo, Love ve fikstür sözleri : "Babel giderse, Messi ile Suarez'i alacağım. Yarın görüşmeler...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'ten çarpıcı transfer, Negredo, Love ve fikstür sözleri : "Babel giderse, Messi ile Suarez'i alacağım. Yarın görüşmeler...!"

Share This

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Deneyimli çalıştırıcının açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;


siyahlabeyaz | İşte Şenol Güneş'in önemli açıklamaları...

Guti ve İlhan Mansız yorumu
Hem Guti hem İlhan eski futbolcularımız. Şimdi antrenörlerimiz. Beşiktaş'a katkı yapmaya çalışacaklar. Kendilerine hoş geldin diyorum. Umarım başarılı olurlar.

Basın mensuplarına transfer ricası
Transferi siz benden daha çok siz biliyorsunuz. Sizinle beraberiz, bilmediğim şeyleri sizden öğreniyorum. Yanlış şeyler oluyor, hep söylediğim gibi açık olalım. Burada da genç oyuncular var. Sizden ricam gördüklerinizi yazın. Yanlış yazarsanız da bize bir şey olmaz, güveniniz sarsılır.


Transfer ile ilgili başkan ile görüşeceğiz
Bu maçlar daha ciddi maçlar olacak. 10 günlük çalışmanın karşılığında burada bulunan oyuncularla ne yapacağımızı göreceğiz. Büyük bir ihtimalle 26'sına buradan bir kadro çıkaracağız. Transferle ilgili başkan ile cuma günü görüşeceğiz. Biliyorsunuz ki transferi başkan yürütüyor.

"Transfer için ekonomi gerekir"
Elimizde bir kadro var, sayısı az olsa bile var. Pepe sakat. Sakat olduğu için çalışmıyor. Ben kulübün üstünde, yönetimin ya da başkanın üzerinde olmam. Haddimi bilirim ama bana hadsizlik yaparsa cevabını veririm. Burada büyük bir camia var. Hiç hata yapmadığımı düşünüyorum, buradan olmayan şeyleri yazmak doğru değil. Transferler netleşmedi. Transfer yapmak için ekonomi gerekir. Onları bekleyeceğiz.


"Fikstür olarak kaldırabileceğimizi düşünüyoruz"
Buradaki arkadaşlarımızın çalışma azminden memnunum. Kadromuzda bunları aşacak durumda. Daha güçlü kadro daha ekonomik yatırım ister. Çok oyuncu gidip geldi, ekonomik olarak para alamazsanız transfer yapamazsınız. Fikstür olarak bunu kaldırabileceğimizi düşünüyoruz. Bu sene iki kulvarda devam edeceğiz.

Şenol Güneş'ten Vagner Love açıklaması
Vagner Love iyi bir futbolcu. Üst üste 3 maçta pozisyonlara girdi ama gol atamadı. Güven kaybı oldu. Aynı şey Negredo için geçerli. Kulüp neden boşuna para versin? Bunlar değersiz oyuncu değil. Ama katkısı az olursa tartışılır. Aynı şey Vida için de geçerli. Vida gelince stoperde sıkıntı olmaz. Gelişmeler ne olur bilmiyorum. Gazeteleri okuyoruz, atıp tutuluyor.

"Sağ tarafta arayıştayız"
Gökhan'ın sakatlığı sebebiyle sağ tarafta arayıştayız. Elimizde iyi oyuncular var ama daha iyileri daha pahalı. Sağ bekte Gökhan var, Dorukhan gelecek. Necip'ten memnunum, nereye koyacağım bilmiyorum ama bir yere koyacağız.

"Her koyunu kendi bacağından asarlar"
Her koyun kendi bacağından asılır deniyor ama bizde her koyunu kendi bacağından asarlar. Oyuncular kendileri yapar, biz rehber oluruz. O yüzden antrenör sayısını çoğalttık. Bu gidişle her oyuncuya bir antrenör vereceğiz.

Babel haberlerine esprili yanıt
Ryan Babel takımdan giderse, Messi ile Suarez'i alacağım. Yarın görüşmeler başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder