Şenol Güneş'ten iki isme çok sert eleştiriler! Slovakya öncesi soğuk duş... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'ten iki isme çok sert eleştiriler! Slovakya öncesi soğuk duş...

Share This

Geçen sezonu sakatlığı nedeniyle tamamen kulübede geçiren Gökhan Töre, kendi kaderini kendi çizecek. Daha yeni sezonun ilk çalışmasının hemen ardından "Kardeşim evleniyor" diyerek izinli olarak İstanbul'dan ayrılan Töre, Slovakya'da direkt kampa katılacak. 


siyahlabeyaz | Teknik direktör Şenol Güneş'in Töre'ye İstanbul'dan ayılırken, "Kafanı çabuk topla, Slovakya'ya hazır gel. Ya kalacaksın ya da seninle vedalaşacağız" restini çektiği ifade edildi.


ÇINAR'A TEPKİ
Beşiktaş'ın tecrübeli hocası Güneş, Slovakya'ya gitmeden Orkan Çınar'ı fırçaladı. Tecrübeli hocanın, "Yeteneklisin ama usta değilsin. Futbolunu zenginleştir. Seni Konya'ya 'geliş' diye gönderdik, 'geriye düşmüş' döndün" dediği öğrenildi.

LENS SAĞ BEKE
Şenol Güneş'in, "Quaresma ve Babel kalacakta, onu elden çıkartabiliriz" dediği Lens'i, defansın sağında oynatmayı planlıyor. Rizespor'un talip olduğu ve yıllık kazancının yarısını teklif ettiği Hollandalı için son karar Slovakya'da verilecek.

ATİBA ÇIKMAZI
Teknik direktör Şenol Güneş'in Atiba Hutchinson'la ilgili ilk üşüncesi, Kanadalı'dan ileride yardımcı antrenör olarak yararlanmak. Yönetim ise takımı gençleştirmeleri gerektiğini ve Atiba'nın kadroda gereksiz şişkinlik yaratacağına inanıyor. (Fotomaç)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder