Şilili gazeteciden Beşiktaş'ın yeni transferi Roco için uyarı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şilili gazeteciden Beşiktaş'ın yeni transferi Roco için uyarı!

Share This

Beşiktaş, savunmada doğacak boşluğu doldurmak için ilk transferini yaptı. Siyah- beyazlılar, son olarak Meksika ekibi Cruz Azul'da forma giyen Enzo Roco ile anlaşma sağladı.


siyahlabeyaz | La Tercera’da çalışan Şilili gazeteci C. Gonzalez, Beşiktaş’ın yeni transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gonzalez, siyah-beyazlı taraftarların Enzo Roco’yu erken yargılamaması gerektiğini anlattı.


“Beşiktaş taraftarları erken yargılamamalı”
Gonzalez, “Roco uzun boylu, hava toplarında çok etkili ama ayaklarında sakar bir oyuncu. Bana göre, ayaklarındaki eksikliğin yanı sıra önemli bir liderlik eksikliği de var. Şili'den çok erken ayrıldığı için İspanya'da bir süre kayboldu. Daha sonra Meksika'da kendini bularak milli takıma kadar yükseldi. Milli takımdaki son hazırlık maçlarında Medel'le defansın göbeğinde çok iyi ikili oluşturdular. Savunmada yan yana oynarlarsa birbirlerini iyi tamamlayabilirler. Beşiktaş taraftarının Enzo Roco'yu erken yargılamaması gerekir” ifadelerini kullandı. (Fotomaç)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder