Sosyal medyada paylaşımı ayrılıyor dedirtti! Cevap verdi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sosyal medyada paylaşımı ayrılıyor dedirtti! Cevap verdi...

Share This

Son dönemde adı sıklıkla Flamengo ile anılan Ryan Babel'den sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım geldi. Beşiktaş'tan ayrılabileceği konuşulan Babel Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'tan yıllık 2.1 milyon euro kazanan Babel'in yeni sözleşme için zam talep ettiği de iddia edildiği bu günlerde kariyerinin başından itibaren formasını giydiği kulüpleri paylaşan Hollandalı yıldız son fotoğrafta "Macera devam ediyor" yazarak ayrılık sinyalini verdi.

Ancak bu paylaşımın ardından Beşiktaş'ın Hollandalı yıldız oyuncusu Babel TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Babel'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


Gayet iyi gidiyor. İlk önemli maçımıza (Avrupa Ligi eleme maçı) hazırlanıyoruz. Şimdiye kadar gayet iyi.


İnsanlar biraz akıllı olmalı. Birkaç yıldır Türkiye'deyim ve gazetelerde yazan şeylerin yüzde 80-90'u yalan olduğunu söyleyebilirim. Yazan her şeye inanmayın.

Benim sosyal medyada paylaştığım mesajla ilgili de bunun altında bir mesaj aramanın bir mantığı yok. Çünkü ben sosyal medyayı çok aktif kullanıyorum.


Kesinlikle bunun altında bir niyet yok. Zaten ayrılacak olsam bunu dosdoğru söylerim. Subliminal mesajlarla insanların kafasını karıştırmam.

1 sene daha sözleşmem var. Kesinlikle burada kalıyorum. Tamamen Beşiktaş'a odaklandım. Sezon sonunda ne olur ne biter onu sonra konuşuruz.

Diğer kulüpler bana ilgi gösteriyorlarsa bu benim kontrol edebileceğim bir şey değil. Bunu pozitif bir şey olarak alıyorum. Demek ki iyi  performans gösteriyorum. Bu da beni gururlandırıyor. Tabii ki daha iyisini yapmak istiyorum. Tekrar Real Madrid, Barcelona'dan bana teklifler gelsin isterim tabii ki.

Yeni stili hakkında konuşan Babel, "Bunu sadece tatil dönemi için düşünmüştüm. Sonra kesecektim. Ama o kadar çok olumlu geri dönüş oldu ki değiştirmemeye karar verdim. Böyle devam ediyor." dedi.


Yeni sezon formaları...
Çıplak gözle görmedim. Sadece fotoğrafları gördüm. Siyahlı gri olan hoşuma gitti. Giymek için sabırsızlanıyorum.

Bireysel anlamda gayet iyi bir performans gösterdim. Takım halinde hayal kırıklığı yaşadık. Kadro kalitesine baktığınızda daha iyisini yapmalıydık. Gereken dersleri çıkardık. Yeni sezonda gelişerek daha iyi bir performans ortaya koymak istiyoruz.

Cenk tabii ki bizim için çok önemliydi. Onunla iyi bir ilişkim vardı. Böyle birisi ayrıldığında bu üzücü oluyor. Bu futbolun doğasında var. Uyum sağlamayı öğrenmeniz gerekiyor. Yeni oyuncularla çözümler bulmanız gerekiyor.

Uzun vadede Çin'e transferi için ne düşünüyor?
Tabii ki, neden olmasın. Her şeyden önce futbol artık çok büyük bir endüstri. Lafı dolandırmanın gereği yok. Çok büyük bir sektördeyiz. Biz de bunun bir parçasıyız. Kulüp doğru bir yol izlerse ben kesinlikle burada uzun yıllar kalmak niyetindeyim.


Babel'den Şenol Güneş yorumu...
Şenol hocayla çalışmak çok büyük bir deneyim. Sezon içinde takımla kurduğu iletişimle bunu size hissettiriyor. İyi oyuncular farklı hocaların farklı oyun sistemlerine alışan oyuncular. Ben de nerede görev verirse buna adapte olmaya çalışıyorum. Benim için en özel isimse Henk Ten Cate. Ajax'ta birlikte çalıştık. Çok gençtim, tereddütlerim vardı. Kendime inanmamı sağladı. özgüvenimi yükseltti.

Dünya Kupası'nda hangi ülkeyi destekliyor
İlk birkaç maçı izlememiştim. Şu anda heycan verici bir aşamadayız. özellikle desteklediğim bir takım yok. Brezilya ve Fransa gibi iyi futbol oynayanların destekçisiyim.

Bence bu değişim birkaç yıldan bu yana devam ediyor. Küçük - büyük takım ayrımı kalmadı dünya futbolunda. Türkiye Ligi'nde de bu böyle. Taraftarlar bazen bazı maçları hafife alıyor. Ama kesinlikle garanti galibiyet yok. Dünya Kupası'nda bazı ülkeler ileri gidemedilerse bu, iyi performans ortaya koymadıkları için.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder