Vagner Love göz doldurdu! Takımda kalabilir... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Vagner Love göz doldurdu! Takımda kalabilir...

Share This

Slovakya'da çalışkanlığı ve performansı ile göz dolduran Brezilyalı futbolcu için son karar ikinci kamptan sonra verilecek.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta istenilen katkıyı sağlayamadığı için satılacaklar listesine konulan tecrübeli golcü adeta kaderini değiştirdi. Hazırlık maçlarında iki gol, bir asist yapan Vagner Love’un durumu teknik direktörü Şenol Güneş’i de mutlu etti.

Cenk Tosun’un Everton’a gidişinin ardından geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilerek Beşiktaş forması giymeye başlayan Vagner Love, kamptaki hırsı ve çalışkanlığıyla göz doldurdu.


İki hazırlık maçında iki gol, bir asist yaparak kampın en skorer ismi olan Brezilyalı oyuncunun, eskisi gibi takımdan ayrılmaya niyetli olmadığı öğrenildi. Normal antrenman programı dışında ekstra çalışmalar da yapan siyah-beyazlı golcünün iyi performansı, teknik direktör Şenol Güneş’i de bir hayli memnun etti. Geçen seneki gibi ayağında fazla top tutma alışkanlığından henüz tamamen kurtulmayan Love’a, bu konuda sık sık uyarılar geldiği bildirildi. İkinci kamp döneminden sonra bu oyuncuyla ilgili kararını verecek olan Şenol Güneş’in, Love’dan hücumda sürekli pas yapmasını ve kalabalık alanlarda topu ezmemesini istediği vurgulandı. Beşiktaş ile ilk kez bir sezon öncesi kampı geçiren Brezilyalı futbolcu, deyim yerindeyse kendini aşmaya çalışarak ilk on biri zorlamaya gayret gösterdiği gözlemlendi.

Öte yandan Beşiktaş Yönetimi ve teknik heyetinin satılmasına karar vermesi halinde Love’un gelen teklifleri kabul etmeyeceği ortaya çıktı. İkinci kamp döneminde de sınıfı geçmesi durumunda Güneş’in, zaman zaman oynatacağı çift forvetli sistemde Vagner’e şans vereceği öğrenildi. (Milliyet)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder