Ahmet Kavalcı'dan flaş seçim sözleri! '"Yeni yönetim... " - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Kavalcı'dan flaş seçim sözleri! '"Yeni yönetim... "

Share This

Beşiktaş Eski Futbol Şube sorumlusu Ahmet Kavalcı, siyah-beyazlı ekibinin gündemi hakkında flaş ifadeler kullandı. Seçim konusundan takımın son durumuna kadar açıklamalarda bulunan Kavalcı yeni yönetimde yer alıp yer almayacağı hakkında da konuştu. 


siyahlabeyaz | Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Kavalcı şunları ifade etti


"Beşiktaş geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı oldu. Beşiktaş çok tecrübeli takımdır Avrupa Kupalarında ayrıca oyuncularımız ve Şenol hoca yine çok tecrübelidiri. Burada 1-0 önemli bir avantajdır ve Beşiktaş'ın Avusturya'dan tur ile döneceğini düşünüyorum"

"Altyapıdan oyuncu oynaması ve örnek olması lazım.."
"Medel için geçen senede söyledim allah nazardan saklasın çok iyi oynuyor. Necip bizim dönemde kaptanımızdı. Benim ona çok büyük sevgim var. Dövizin uçuştuğu şu dönemde altyapıdan oyuncu oynaması ve örnek olması lazım"

"Şenol hoca oyuncu çıkartır. Ne oyuncular çıkarttı. Gökdenizler, Fatihler çıkarttı"


"Değerini bulduğu zaman oyuncuyu satarsın"
"Kulüplerde oyuncu satılabilir, alınabilir. Değerini bulduğu zaman satarsın. Cenk Tosun’u aldık Gaziantepspor takımından ve bize güldüler. Şu an Premier Lig’de oynuyor"

"Yeni yönetim için hayırlısı diyelim henüz başkan ile konuşmadım"
"Başkanın kendi düşüncesidir, ben kendisi ile görüşmedim henüz. Başkan bir anda karar aldı. Başkanın kararını doğru buluyorum. Heyecanını kaybeden arkadaşların yerine başka arkadaşlar gelebilir. Yeni yönetim için hayırlısı diyelim henüz başkan ile konuşmadım"

"Başkanın üzerine yoktur sponsorluk konusunda"
"Başkanın üzerine yoktur sponsorluk konusunda. Kamyonlarla kapıya dayandılar icra etmek için 300 dosya vardı. Başkan bunların altından kalktı üzerine stadyum yaptı. Başkan bu konuda en iyisidir diyebiliriz."

"Takımın forvete ve Talisca’nın yerine bir oyuncu ayrıca Gökhan’ın alternatifini alması lazım. Bana göre transfer gerekli belki stoper olabilir. Beşiktaş yine de şampiyonluğun en önemli adaylarından biridir. "

"Çok aday çıkmaz.."
"Sadettin Tantan'ın aday olacağı yönünde duyumum olmadı ama sonuçta kongre üyesi kendisi aday olabilir. Ben bu seçimde çok aday çıkacağını sanmıyorum. 2019 Mayıs yine seçim var eğer tüzük değişikliği olmazsa. Dolayısıyla çok aday çıkmaz diye düşünüyorum"



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder